Един е Матю Ейбрам Грьонинг и негови са легендарните „Семейство Симпсън”. Познати в цял свят вече почти 30 години, образите му са сред най-известните и обичани герои в поп-културата. И когато се появи нова анимация с неговия характерен стил – „Disenchantment”, тя няма начин да не привлече внимание! И Netflix са съвсем наясно къде трябва да бъде премиерата на трейлъра на новата им, комедийно-фантазна рисувана поредица, ако искат да бъде търсена/гледана – разбира се, на Comic-Con.

Първият сезон на „Disenchantment” се очаква да дебютира след по-малко от месец – на 17 август, а подготвените епизоди са 10. Ето как изглежда приказната история!

https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig

Сигурни сме, че още след първата среща ще се влюбим безрезервно в отраканата принцеска на средновековното кралство Dreamland, която е сериозен почитател на уискито, другарува си с шантав елф и си има личен демон. Приключенията на лудото трио включват срещи с орки, харпии, феички, тролове, гоблини, моржове и – разбира се – много глупаци.

В поредицата участват с гласовете си Аби Джейкъбсън („Broad City”) – в ролята на принцеса Бийн, Нат Факсън („Tammy”) като Елфо и Ерик Андре („The Lion King”) в ролята на демона Люси. Компания им правят Джон ДиМаджио, Били Уест, Морис ЛаМарш, Трес МакНийл, Дейвид Хърман, Мат Бери, Джени Батън, Рич Фулчър, Ноел Фийлдинг и Люси Монгомъри.

Анимацията за „Disenchantment” е дело на Rough Draft Studios, които са работили и по „Futurama” на Грьонинг. Продуценти на поредицата са The ULULU Company за Netflix, като авторът и Джош Уейнстейн („Семейство Симпсън”, „Futurama”) ще влязат в ролята на изпълнителни продуценти. Да идва август!

disenchantment-forest-trio

disenchantment-bean

disenchantment-netflix

disenchantment-poster

Премиерата на „Disenchantment” е на 17 август по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *