Докато очакваме съвсем скоро пълнометражния режисьорски проект на Августин Фризел „Never Goin’ Back“ да тръгне по киносалоните, научаваме, че тя и Райън Рейнолдс планират пораснала версия на „Сам вкъщи“ („Home Alone“). Тя ще бъде озаглавена „Stoned Alone“, което е доста близко до това на всеизвестната, супер успешна и вдъхновила няколко продължения коледна продукция на Twentieth Century Fox от 1990 г. и очевидно загатва за използването на субстанции, което със сигурност ще се отразят на възрастовата категоризация на филма.

Stoned Alone“ ще проследи случващото се с привлечен от леките наркотици младеж, който има лошия късмет да изпусне полета си за планирана ски ваканция. Останал без планове за почивката героят решава да си остане вкъщи и да се напуши подобаващо. Тогава се появява параноята и той решава, че някой се опитва да проникне в дома му. Очаква се да стане още по-забавно, когато крадци наистина правят опити да влязат. Напушен, подтикван от създадената еуфория, най-вероятно с нарушено чувство за равновесие и с шизофренна представа за ситуацията, централният образ ще се опита всячески да защити собствеността си.

августин фризел
Августин Фризел

Stoned Alone“ звучи като класически семеен филм, който да събере всички около телевизора по Коледа, но предвид че поредицата „Сам вкъщи“ е една от най-успешните за Fox, не е чудно, че студиото застава зад подобен проект. Сценарият на е поверен на Мат Майдър и Кевин Бъроус („Gentlemen Lobsters“, „The Package”) и предвид професионалния им опит до момента не би трябвало да имат затруднения с тежкия хумор, който предполага историята.

С продуцирането на филма ще се нагърби Райън Рейнолдс, което ни радва. След като успешно преобърна представите за супергероите с „Дедпул“, ако някой би могъл да влее необходимата свежест в напушена комедия със съответната категория за ограничаване на публиката, то това определено ще е Рейнолдс.

За момента липсват допълнителни подробности около продукцията. Очаква се снимките да започнат в началото на следващата година, а дотогава ще следим избора на актьорски състав. Знае ли се, Маколи Кълкин може да се окаже точното попадение за главната роля.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *