thumb-1920-400484

Инвазията от трейлъри, представени на тазгодишния Comic-Con в Сан Диего продължава. След като представиха рекламите на „Godzilla: King of the Monsters“ и „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” от Warner Bros. Pictures продължиха с един от дългоочаквания си нов комиксов опит „Shazam!“, дело на режисьора Дейвид Ф. Сандбърг (Annabelle: Creation“, „Lights Out“), който се води част от неофициалната втора фаза на DC вселената след „Aquaman“ на Джеймс Уан.

Във филма Шазам (Закъри Леви) се явява супергеройското алтер-его на Били Батсън (Ашър Ейнджъл), който след като могъщ магьосник го призовава и му дарява способността да се превръща в зрял мъж, трябва с помощта на най-добрия си приятел Фреди Фрийман (Джак Дилън Грейзър от „То”) да се справи със силите на злото. Вижте първия трейлър:

В случай, че не сте го познали по гласа, хилядолетният магьосник е изигран от Джимон Хонсу, за когото научихме съвсем скоро, че се е присъединил към актьорския състав. Честно казано, спорно е дали самият филм ще ни е достатъчно интересен, но със сигурност оценяваме различния, доста по-ведър тон, който от DC се опитват да наложат, следвайки успешната формула на Marvel. „Shazam!” е нещо различно, което като визия се различава от повечето комиксови екранизации напоследък, така че ще ни е любопитно дали ще пожъне успех. Със сигурност нелепият костюм, който много хора оплюха предварително в интернет се връзва чудесно със замисъла на филма.

В трейлъра виждаме за кратко и героя на Марк Стронг в ролята на злодея д-р Тадеус Сивана. Повече за него може би ще научим в следващите реклами. Засега това е повече от достатъчно. В заключение ви предлагаме да прочетете официалния синопсис и няколко снимки + доста ранен, по-скоро тийзърски плакат.

Всички имаме герой дълбоко в себе си, нужна е просто малко магия, за да излезе наяве. В случая с Били Батсън е нужно просто да извика SHAZAM! о 14-годишното осиновено хлапе се превръща във възрастен суперегерой, всичко това благодарение на древен магьосник. Въпреки всичко дете по сърце, заключено в божественото тяло на Шазам, Били започва да се забавлява с новите си способности, тествайки лимита им. Той ще трябва да се учи бързо, за да може да се справи със смъртоносните сили, контролирани от д-р Тадеус Сивана.

SHAZAM_feb20_0154.dng

shazam-image-7 shazam-image-10 shazam-image-11 shazam-image-22 shazam-image-24 shazam-image-26 shazam-image-28 shazam-image-29 shazam-movie-image-1 shazam-movie-image-2 shazam-movie-image-3 shazam-movie-image-11 shazam-movie-image-17 shazam-movie-logo1

Режисьор на „Shazam!” е Дейвид Ф. Сандбърг, а в ролите ще видим Ашър Ейнджъл, Закъри Леви, Джак Дилън Грейзър, Марк Стронг, Джимон Хонсу и др.

Премиерата е насрочена за 5 април догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Много много сладко и приятно изглежда, само да не пропадне в любимия pit of despair на DC в третото действие и мисля, че всичко ще е наред.

    1. хаха, добре казано. аз се притеснявам, че смешките ще са малко като за втори клас, ама… квото-такова

  2. Това ми седи като анимационен филм, ама такъв дето бих гледал с кеф. Левги по-добро от Аквамена.