The only thing more extraordinary than their music is his story.

Сто и осем дни до идването на „Бохемска Рапсодия“ („Bohemian Rhapsody“) в кината. Премиера на така очакваното заглавие в България се пада на 2 ноември. Надяваме се да го получим като качествен коледен подарък и хилядите несполуки и сътресения, които спохождаха продукцията години наред (като смяна на актьори и режисьори), не са повлияли на филма с отрицателен знак.

Как ви въздейства появилият се вчера трейлър?

Авторът на тази новина много трудно ще запази приличие в кинозалата и по някое време ще стане на крака като на концерт. Дори съветва всички от вас, които са върли фенове на Queen, да обмислят варианта да съберат добра компания и да отидат с тази нагласа. „Bohemian Rhapsody“ има и IMAX версия! Блясък, зрелищност и неприкрита сексуална енергия – неща все присъщи за Фреди са загатнати в трейлъра, както и, струва ни се, и горчиви моменти, в които да пророним някоя сълза. Всички сме чували за интересните случки и свадите поради различия във вижданията на членовете на бандата, по време на записи в студиото.

Трейлърът също така ни подсказва, че сексуалните предпочитания на Фреди може би няма да са толкова пренебрегнати, както се очакваше. Брайън Фулър (създател на сериалите „Ханибал“ и „Американски богове“) открито охули Fox, че са пренебрегнали хомосексуалността и дигностицирането му със СПИН. Един от първоначалните проблеми на „Bohemian Rhapsody“ беше желанието да бъдат спестени някои скандалните факти от живота на Меркюри и това накара Саша Барон Коен да напусне проекта. Няма място за съжаление обаче, тъй като Рами Малек изглежда се справя отлично с това си превъплъщение и нищо чудно в сезона на наградите името му да заблести под светлинте на прожекторите.

bohemian-rhapsody-img01-20180718 bohemian-rhapsody-img02-20180718 bohemian-rhapsody-img04-20180718 bohemian-rhapsody-img10-20180718 bohemian-rhapsody-img05-20180718 bohemian-rhapsody-img06-20180718 bohemian-rhapsody-poster-1-20180718

Режисьор на „Бохемска Рапсодия“ („Bohemian Rhapsody“) е Декстър Флечър („Eddie the Eagle”), който наследи Браян Сингър. Сценарист е Джъстин Хейти („Пътят на промените”). Освен Рами Малек като Фреди Меркюри, като останалите членове на групата Queen ще видим Бен Харди (Роджър Тейлър), Гуилин Лий (Брайън Мей) и Джоузеф Мазело (Джон Дийкън). Участват още  Алън Лийч, Люси Бойнтън, Ерън МакКъскър, Ейдън Гилън, Том Холандър и Майк Майърс. Продуценти са Греъм Кинг, Джим Бийч, Робърт де Ниро, Брайън Мей, Брайън Сингър и Роджър Тейлър.

Българската премиера на филма е 2 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *