Paramount продължават постепенно да разкриват актьорите, които ще се превъплътят в емблематичните персонажи от предстоящата игрална екранизацията на „Sonic the Hedgehog” на Тим Милър. След като по-рано тази година стана ясно, че Джеймс Марсдън ще участва във филма, преди няколко дни The Hollywood Reporter споделиха, че Джим Кери също е на път да се присъедини към актьорския състав на филма.

Кери ще поеме ролята на злия учен Доктор Егман, познат още сред феновете на гейминг поредицата като Роботник. Това ще бъде и първата екшън роля на Джим Кери след участието му в „Kick Ass 2“ през 2013 г., като актьорът има опит в превъплъщенията като злодей в игралния „Гринч“ от 2000 г. (поне до известна степен) и „Лемъни Сникет: Поредица от злополучия“ от 2003 г.

На този етап не знаем дали Джим Кери ще изиграе ролята на Роботник само като глас в една вероятна CGI версия на учения или култовият актьор ще бъде подложен на тежък грим, за да може да представи безумната визия на злодея. Във всяко едно отношение сме сигурни, че Кери е доста добър избор и ще успее да влезе в ролята на злия учен и заклет враг на синия таралеж Соник.

Игралната версия на „Sonic the Hedgehog” се очаква да направи своята премиера през ноември 2019 г., като филмът ще е под режисурата на Джеф Фаулър и Тим Милър, а сценарият ще е на Патрик Кейси и Джош Милър. Очакваме скоро да имаме още доста включвания по темата – още кастинг новини, може би официален синопсис, начало на снимките и някой и друг тийзър… Ще ви държим е течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Какъв ще да е… пълна порнография… Братята супер Марио ще изглежда като истински шедьовър.