Трейлър на консултирания от Михаел Ханеке „To The Night“ с Кейлъб Ландри Джоунс

 

Ако сте гледали „Три билборда извън града“, „Проектът Флорида“ или „Бягай!“ (все заглавия със силно присъствие на изминалия „Оскар“ сезон) няма как да не сте забелязали интересното лице и присъствие на 28-годишния актьор Кейлъб Ландри Джоунс. Мяркали сте го още в „Социалната мрежа“, „Breaking Bad“, „Stonewall“, „Х-Мен: Първа вълна“, „American Made“.

На филмовия фестивал в Карлови Вари след броени дни ще се състои премиерата на „To The Night“, в който младата надежда ще може да бъде видян в главна роля, а режисьор и сценарист е австриецът Питър Брунер, докато самият Михаел Ханеке е бил драматургичен консултант на филма. Звучи обещаващо.

Ето го и официалния трейлър на „To The Night“, след който можете да видите и официалния, но доста кратък синопсис:

Норман никога не се е справил с огъня, който в детството му е отнел всички негови близки. Вътрешната му скръб и чувството за вина му пречат да започне нов живот с приятелката и сина си. Въпреки че огънят му е взел всичко, сега се превръща в път за преживяване на неговата травма.

Много обичаме независими филми, а в „To The NightКейлъб Ландри Джоунс изглежда повече от убедителен. Визията е интересна и особено кадрите, които изглеждат някак психеделично, а щом е замесено и името на Михаел Ханеке, експериментът има още по-големи шансове да е успешен.

Преди време режисьорът Питър Брунър сподели за своето решение да засили близката физическа интензивност на изживяването на зрителя чрез внимателното използване на неизречени намеци и образи, които да задействат асоциативните процеси на подсъзнанието, а не на рационалния ум.

Ето и един официален (доста арт) постер:

плакат

Освен Кейлъб Ландри Джоунс в главната роля, в „To The Night“ участват още Еленьо Хендрикс, Аби Лий, Джана Маккинън и Христос Хаас.

Филмът все още не е намерил разпространител и следователно засега няма премиерна дата.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте