Трейлър на фантастичния екшън „In-rang: The Wolf Brigade“ на Ким Джи-ун

от на 2018-07-08
 

Следим кариерата на корейския режисьор Ким Джи-ун („Добрият, лошият и странният“, „I Saw the Devil“, „The Last Stand“, „The Age Of Shadows“) с любопитство и макар че не успяхме моментално да отразим трейлъра на предстоящия му „In-rang: The Wolf Brigade“, нямаше как съвсем да го пропуснем. Фантастичният екшън е създаден по популярна японска поредица – сагата „Kerberos“ на Мамору Ошии, включваща манга, радио пиеси, филми и книги, които са много популярни в Япония, но доколкото разбираме, за първи път ще бъдат адаптирани извън страната.

Преди да видите трейлъра на „In-rang: The Wolf Brigade“, който е на корейски, за съжаление, но въпреки това заслужава вниманието ви, малко повече за историята, която е доста променена в сравнение с оригинала. Действието се развива в опасно бъдеще, в което Северна и Южна Корея решават да създадат общо правителство, което се подготвя от седем години. Очаквано, плановете предизвикват много безредици и нарастваща съпротива, като напрежението ескалира след създаването на специален полицейски екип, който трябва да спре хаоса.

Предупредихме ви, че трейлърът е на корейски и поне ние нищо не разбираме, но пък изглежда доста приятно. Не е достатъчен, за да изстреля „In-rang: The Wolf Brigade“ в челните редици на най-чаканите от нас заглавия, но бихме му хвърлили едно око и даже ще имаме сравнително високи очаквания.

Както стана ясно, харесваме Ким Джи-ун и ни е любопитно какво се е получило, но за съжаление, шансовете да видим „In-rang: The Wolf Brigade“ на голям екран у нас са предвидимо малки. Всъщност, дори по-големи и по-близки до Корея територии засега нямат планирани премиерни дати, въпреки че филмите на режисьора определено имат фенове извън родината му.

плакат Inrang-poster-5-620x885 Inrang-poster-4-620x885 Inrang-poster-3-620x885 Inrang-poster-2-620x885 Inrang-poster-620x885

В главните роли са Канг Донг Уон, Хан Хьо Джу, Чонг У Сонг, И Мин Хо, Ким Му Йол, Хан Йе Ри, Шин Со Ън, Че Джин Хьок и др.

В Корея „In-rang: The Wolf Brigade“ излиза на екран този месец.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2018-07-08 at 14:34

  Постерите са меко казано малоумни. като изключим последния, който горе долу лови окото.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-07-09 at 20:21

  Щом е южнокорейско, значи има шанс (поне) да става :)

  Отговор

Коментирайте