Untitled-2a

Първите официални снимки от чудовищната суперпродукция „Godzilla: King of the Monsters“ ни върнаха интереса към проекта и сравнително нетърпеливо зачакахме дебютния трейлър на бъдещия блокбастър. Сега, в рамките на жежкия Comic-Con в Сан Диего, той е вече факт и можем да му се порадваме по обичайния начин – като малки деца, попаднали в претъпкана сладкарница:

Въпреки ужасно клишираната реплика „The world is changing“, всичко видяно ни харесва. Тоналният патос идва с една идея повече, но принципно визуално всичко е на шест. Много е яко, че можем да видим, макар и доста обрано, фрагменти от Мотра, Родан и Крал Гидора, които са новите „крийчъри“. Като цяло изглежда супер, надъхващо и доста постапокалиптично, франчайзът явно качва нивото и нямаме търпение да гледаме филма.

Също така, надяваме се, че във филма няма да влизат в кадър разни разсеяни оператори, както се случва на 33-тата секунда в този тийзър откъс, който беше разпространен онлайн преди няколко дена:

Завършваме с линк към сайта Monarch Sciences, където има доста допълнителна информация за допотопните твари, които ще се развилнеят през пролетта, както и с един тийзър постер и доста тъп банер, който не можем да оправдаем по никакъв начин:

DielavIW4AAskor

godzilla_king_of_the_monsters_ver2_xlg
Ако не позейнеш на постера, значи драмата не е сериозна…

Режисьор на „Godzilla: King of the Monsters” е Майкъл Дохърти  („Trick ‘r Treat”), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс („Krampus”) и Макс Боренстайн („Конг: Островът на черепа“). В ролите са Кайл Чандлър, Вера Фармига, Кен Уатанабе, Мили Боби Браун, О’Шей Джаксън Джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс, Caли Хокинс и Аиша Хайндс.

Pремиерата е насрочена за 31 май следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. King of the Monsters просто трябва да ни отведе до Godzilla vs Kong, това му е работата и надявам се да е успешна ?? ?

  2. Ама нещо друго ли е излязло? Ти да видиш! Ми хайде помисли малко и кажи що според теб е така?
    Ебаси хората има, не е истина. :/

    1. Я дън ми съ опръФдяващ, еи, че дода съ косъта от село :P.

      Edit:

      Трейлърчето не е лошо, но трудно вярвам на днешните пуканки, дано да е „свежо“ и 5-6 пъти по-добро от Skull Island.

    2. Не бе, тоя просто е катамит, игнорирайте главоногото.

    3. Просто питам. Защо се засегна толкова? Peace brother.

  3. Страхотен трейлър! Няма нужда да пускат нищо повече до премиерата – там съм! Да подгряват с постери и промо материали дотогава (да, бе – след 2 месеца ще има нов трейлър, в който ще спойлнат колкото неща могат :D)