джейсън момоа

Вечният въпрос – ролята е адаптирана към актьора или актьорът към героя. Джейсън Момоа продължава линията, следвана в „Игра на тронове“ и „Лигата на справедливостта”, и в предстоящия сериал на Apple „See“ той ще се превъплъти в образа на Баба Вос (Baba Voss) – безстрашен воин, лидер и пазител в бъдеще, в което човешката раса е загубила способността да вижда, и обществото трябва да открие нов начин за комуникация, съществуване и оцеляване. Всичко това е поставено пред предизвикателство, когато се ражда двойка близнаци, способни да виждат. Засега това е единственото, което знаем за сюжета на „See“, но звучи доста любопитно.

Сериалите не са тера инкогнита за Джейсън Момоа. Преди да придобие популярност с участието си в „Игра на тронове“, играе и в хита на 90-те „Спасители на плажа“, след това и в „Старгейт Атлантис“. По настоящем се изявява също и в историческата драма на Нетфликс „Frontier”, а като сценарист, продуцент и режисьор в „Път към Палома“. Актьорът, който преди около месец се оттегли от римейка на „The Crow”, предстои да бъде отново на големия екран през декември, когато пък е премиерата на „Аквамен“.

Франсис Лорънс („Червената лястовица”, „Игрите на глада: Възпламеняване“) ще режисира, а номинираният за „Оскар“ сценарист Стивън Найт („Източни обещания“, „Dirty Pretty Things”) е ангажиран по написването. Те двамата, Питър Чернин, Джен Топинг, Кристен Кампо и Chernin Entertainment/Endeavor Content ще продуцират.

Първият сезон на „See“ ще е от 10 епизода, а кога, как и къде ще бъде видяно съдържанието, предстои да бъде обявено от Apple, които от лятото на 2017 започнаха да работят усилено върху създаването на свои продукции и да привличат имена като Дженифър Анистън, Октавия Спенсър, Рийз Уидърспун и Арън Пол в главните роли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *