Венсан Касел и Реда Катеб с главни роли в нов проект от създателите на „Недосегаемите“

 

Сещате ли се как понякога излизате от киносалона просълзени и подсмърчащи и по стълбите се сещате, че реално сте си купили билет за комедия? И точно комедия сте гледали, но от онези, които успяват да покажат не само смешното. Такива са съвместните проекти на Оливие Накаш и Ерик Толедано, които постигнаха, според някои – учудващо феноменален успех с „Недосегаемите“ през 2011-та. Място за учудване специално с този им проект няма, тъй като съвсем успешно представи историята на обикновени хора и необикновеното им приятелство. Филмът отнесе над тридесет награди и постави актьора Омар Си в редиците на много търсените.

Недосегаемите““ беше четвърти съвместен проект на Накаш и Толедано като сценаристи и режисьори, миналата година представиха комедията с ретро излъчване „C’est la vie“, а през февруари тази година обявиха, че планират за шести път да работят заедно по „Hors norme“, като снимките започват през септември и се очаква продукцията да е завършена идната година. Според информацията до момента историята ще проследи предизвикателствата на двама учители, грижещи се за деца и младежи с аутизъм, които биват описвани като „тежки случаи“, което донякъде се подразбира от работното заглавие ( hors norme – извън нормата). Създателите са провокирани от липсата на пълноценна комуникация в обществото по темата за дефиниция на нормата и за пореден път ще покажат, че в екстремни житейски ситуации смехът ще спаси положението с лекотата на въздух.

Преди дни бяха обявени и имената на актьорите, които ще влязат в обувките на двамата учители. Кастингът се е спрял на две от големите имена на френското кино – Венсан Касел и Реда Катеб. „Hors norme“ ще е своеобразна първа среща на двамата актьори на големия екран, като за момента очакваме Касел в ролята на алкохолизирано ченге, заело се с издирването на изчезнал младеж във „Fleure noir“, планиран за август, а Джанго, пардон – Реда Катеб последно видяхме в „Потапяне“ миналата година.

Допълнителна информация за продукцията липсва, но предвид имената на заелите се с реализацията на „Hors norme“ – Оливие Накаш и Ерик Толедано, тематиката, която ще засегне и главните актьори крайният резултат изглежда предварително определен – пак ще се посмеем и отново ще подсмърчаме.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-07-06 at 11:01

  А кво стана с американската версия, излезе ли

  Отговор

  • YZ
   2018-07-06 at 11:42

   Канадска версия („The upside“) излезе през септември миналата година.


 • UZUMAKI
  2018-07-06 at 14:27

  “Сещате ли се как понякога излизате от киносалона просълзени и подсмърчащи и по стълбите се сещате, че реално сте си купили билет за комедия?” Well, not really. :)

  Отговор

Коментирайте