Били Дий Уилямс се завръща като Ландо Калризиан в „Междузвездни войни: Епизод IX“

от на 2018-07-10
 

били дий уилямс

„Hello — what have we here?”

Броени дни, след като научихме за присъединяването на Кери Ръсел към каста на „Междузвездни войни: Епизод IX“, сега получаваме отличната новина, че Били Дий Уилямс ще се завърне в иконичната роля на Ландо Калризиан. Слуховете за това започнаха наскоро, след като актьорът отказал участие на предстоящо събитие заради натоварена със снимки програма, а сега бяха потвърдени от източници на The Hollywood Reporter.

Силно се надяваме завръщането на Уилямс в „Междузвездни войни: Епизод IX“ да се окаже истина и да бъде съвсем официално потвърдено от продуцентите, защото Ландо е един от най-популярните герои от оригиналната трилогия (дебютът му е в „Империята отвръща на удара“). Напоследък актьорът имаше няколко възможности да си припомни ролята, озвучавайки Ландо за различни анимации и игри, но отдавна не сме го виждали на екран.

Междувременно слуховете за самостоятелен филм от вселената на „Star Wars“, посветен на Ландо, засега ще останат неосъществени – дори и да са били много повече от слухове и предположения, на този етап Disney и Lucasfilm са спрели работа по всички spin-off проекти, след боксофис провала на „Соло: История от Междузвездни войни“. За много фенове – и за огромна изненада – героят на Ландо беше един от положителните елементи на „Соло“ и изпълнението на Доналд Глоувър получи доста похвали.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод IX“ отново е Дж. Дж. Ейбрамс („Междузвездни войни: Силата се пробужда“), след уволнението на Колин Тревъроу, а сценаристи са Ейбрамс и Крис Терио („Лигата на справедливостта“, „Арго“). В главните роли ще видим Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Адам Драйвър, Кери Ръсел и други.

Премиерата е 20 декември 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • fishek
  2018-07-10 at 12:40

  Решили са да изпотрепят всички старци…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-07-10 at 13:58

  Хаха, тоя пенсиониран кастинг е ебаси отчаяната пиар маневра 😀

  Отговор

  • radi
   2018-07-10 at 18:02

   Точно. След като имаше положителни реакции специално за този герой. И дай да го включиме


  • UZUMAKI
   2018-07-10 at 18:03

   ???


 • Невен
  2018-07-10 at 16:32

  след боксофис провала на „Соло: История от Междузвездни войни“.
  Колко е направил в сравнение с другите?

  Отговор

  • radi
   2018-07-10 at 17:58

   С 1 млрд. надолу


  • UZUMAKI
   2018-07-10 at 18:01

   В сравнение с другите май направи най-много хейт, това е важното 😀


 • .
  2018-07-10 at 17:47

  Чакам с нетърпение да не го видя, как пуска ръце на роботи :). Сериозно мислех, че той твърдо ще стои настрана от този шит, и до колкото помня от един от Дисни фестовете (или както там се назоваваха), човекът е на доста годинки/креташе. Баят пари са му хвърлили :D. Жалки дяволски изчадия, да се пържат в адскиа казан дано :P.

  Отговор

Коментирайте