В началото на годината ви разказахме за слуховете, че Вин Дизел ще влезе в ролята на машината за убиване Bloodshot, създание на Valiant Comics. Днес вече знаем, че слуховете са напълно верни, снимките на филма започват следващия месец, а главният опонент на Дизел ще бъде Акс, изигран от талантливия Тоби Кебъл („Рокенрола”, „Конг: Островът на черепа”).

В канона на Valiant, Акс е млад компютърен гений и политически активист, който се противопоставя на Блъдшот, супервойника с регенериращи сили и нанокомпютри в кръвоносната система. Засега не знаем почти нищо за сюжетните детайли на проекта и очакваме да разберем до каква степен дебютиращият режисьор Дейв Уилсън ще следва установените сюжетни линии от комиксите, или пък ще предложи нови приключения за Анджело Мортали (истинското име на Блъдшот).

Тоби Кебъл е много добър актьор, който обаче за съжаление основно си избира да поддържа от посредствени до крайно ужасяващи филми като последната „Фантастична четворка, където беше Доктор Дуум, и римейка на „Бен-Хур”. Въпреки тези „бомби“, той ни е показвал несравними и запомнящи се изпълнения, начело с това в епизода на „Black Mirror” „The Entire History of You”, както и Коба в „Зората на планетата на маймуните” – вторият най-силен персонаж след Цезар на Анди Съркис. Заради невероятния потенциал, който ни е демонстрирал, стискаме всичките палци за всеки негов нов проект. Ако трябва да сме честни, не се надяваме много „Bloodshot“ да е точно полето му за изява, но оставаме оптимисти.

Bloodshot“ не е дори близо до обявяване на премиерна дата, но по всяка вероятност няма да е преди края на 2019. Освен Дизел и Кебъл, в актьорския екип участват още Елза Гонзалез, Сам Хюън и Майкъл Шийн. Сценарият е дело на номинирания за „Оскар” сценарист на „Първи контакт” Ерик Хайзерер.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Да бе тва момче Тоби така силно започна с Рокенрола, а после попада в някакви филми, къде хич не бива. По-добре да си цъка в Англията там му се получават нещата.