Това вече е прекалено! Сякаш нарочно го правят, за да ни дразнят. Толкова не можаха вчера да потвърдят, че Ал Пачино се присъединява към „Once Upon a Time in Hollywood“, деветия филм на Куентин Тарантино, който следим внимателно още откакто беше обявен. То е ясно, че го правят нарочно, за да се пише за филма възможно най-често (нищо, че до премиерата има година и няколко месеца), но буквално вчера писахме за поредната група известни актьори, които се присъединяват към филма, и ето, сега пак на хорото.

На всичкото отгоре, точно вчера споменахме, че като че ли слуховете за участието на Ал Пачино позаглъхнаха – отдавна се говореше, че Тарантино е написал роля специално за актьора, но очакваното официално потвърждение все не идваше. Не е ясно дали просто преговорите са се проточили или е имало някакви вече премахнати спънки, пък и не ни вълнува особено. Важното е, че Ал Пачино действително ще участва в „Once Upon a Time in Hollywood“ и новината може само да ни радва. Засега не знаем колко голяма ще е ролята му, но става дума за измисления персонаж Марвин Шуорц, холивудски агент, който представлява героя на Леонардо ДиКаприо.

Този път няма да изброяваме отново безобразно претъпкания с известни имена каст – който е пропуснал присъединяването на звездите, може да се ориентира от информацията най-долу или да проследи новините ни по темата. Трите имена, които трябва да знаете – освен името на Тарантино, разбира се, защото той си остава основната причина „Once Upon a Time in Hollywood“ да е един от най-чаканите филми на 2019, са ДиКаприо, Брад Пит и Марго Роби. Сред останалите имена има холивудски легенди, стари познайници на режисьора, млади звезди и разбира се, защото става дума за Тарантино, позабравени вече актьори, които се надяват да възкресят кариерите си.

Действието на „Once Upon a Time in Hollywood“ се развива в края на 60-те години в Холивуд и ДиКаприо ще играе бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън, който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Пит ще влезе в ролята на някогашния му дубльор Клиф Буут, който има същите амбиции. Но Рик има много известна съседка – Шарън Тейт (Роби)…

Режисьор на „Once Upon a Time in Hollywood“ е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън („JFK“, „Авиаторът“, „Омразната осморка“, „Гадни копилета“). В главните роли ще видим Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Ал Пачино, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд и други.

Премиерата на „Once Upon a Time in Hollywood“ е 9 август 2019 – 50-годишнината от убийството на Тейт от „семейството“ на Чарлс Менсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Подозирам много, много смях и як тупаник във физиономията на политическата коректност – Ал Пачино в ролята на филмов агент – евреин, който се казва и Марвин, а всички знаем какво обикновено се случва с Марвиновците във филмите на Тарантино. Нямам търпение 🙂

  2. Тоя дали има свястна роля през последните 15 години… аре дано му се получи вече, че с де Ниро показват как не трябва да се остарява в тоя бизнес…

    1. Разбира се, съгласен съм, че и двамата са в меко казано лоша форма през последните 15-тина (може би дори и повече) години, но в телевизията смея да твърдя, че имат прилични роли, а и в киното имат по едно-две изключения от действително потресаващите им актьорски избори напоследък (Jack and Jill & Dirty Grandpa са дъното на дъната). Конкретно от филма на Тарантино, очаквам Ал Пачино да има второстепенна предимно комедийна роля, но си мисля, че при всички случаи ще е забавен образ. Стискам палци да клони към нещо, изиграно от Валц.

  3. Ще го гледам, разбира се – от чисто любопитство – но Тарантино отдавна е бита карта за мен. След първите му 2 наистина гениални филма, вади само по-малки или по-големи разочарования.

  4. Между другото и оф-топик, понеже виждам в каста Деймиън Люис – Billions е егати прекрасното нещо 🙂 уау, какъв сценарий, уау, какви актьори, и уау, какъв финален епизод на настоящия сезон. Да не забравя и топ роля от Джон Малкович, която е в собствена категория сама по себе си. Според мен по качество на сценария нищо по ТВ не се и доближава до това, което се случва в момента в този сериал.

  5. Имам слабост към киното на Тарантино.Джанго беше страхотен филм