Последните няколко месеца внимателно следим кастинга на продължението на супер успешния „То“ и сега най-накрая и последният пораснал член на Клуба на неудачниците стана ясен и в ролята ще влезе Айзея Мустафа. Ако не се сещате кой точно е това, но ви изглежда познат, за съжаление, става дума за едно от рекламните лица на „Old Spice“… „Аз съм на кон“ и така нататък.

Мустафа, чиято най-голяма роля до този момент – без да броим споменатите реклами – е в тийн-сериала „Shadowhunters“, където се съмняваме да има особено голям шанс да покаже актьорски способности, дори и да има такива, ще играе възрастния Майк Хенлън в „It: Chapter Two“ („То: Част II”).

Не искаме да си правим изводи за Айзея Мустафа – не сме запознати с качествата му като актьор, а и вече достатъчно хейтихме покрай присъединяването на Джей Райън като порасналия Бен, но все пак не можем да не изкоментираме, че кастингът на продължението малко ни изненада на финалната права. Започнахме със страхотната новина за Джесика Частейн, след това научихме за Джеймс Макавой и Бил Хейдър – отново отличен кастинг, после се присъединиха доста по-малко известните Джеймс Рансън и Анди Бийн, но нямахме повод за притеснение… и изведнъж Джей Райън, а сега и бившият „Old Spice guy“.

Можем само да се надяваме, че крайният резултат ще е на ниво и Мустафа ще се справи с ролята, която се очаква да е доста важна. Ето какво сподели режисьорът Андрес Мушети преди няколко месеца:

Идеята ми за Майк във втория филм е доста по-мрачна, отколкото е в книгата. Искам неговият герой да е ключовият герой, който ги събира отново, но той е останал в Дери и това му се е отразило. Искам да е наркоман. Библиотекар наркоман. Той е развалина, когато започва вторият филм. Не е просто този, който събира информация за това, което Пениуайз е правил в Дери. Той е натоварен със задачата да измисли как да го победи. И единственият начин е да взима наркотици и да промени мисленето си.

Режисьор на „It: Chapter Two“ („То: Част II”) отново е Андрес Мушети, а сценарият е на Гари Дауберман. В главните роли ще видим Джесика Частейн, Джеймс Макавой, Бил Хейдър, Бил Скарсгард, Джей Райън, Джеймс Рансън, Айзея Мустафа и Анди Бийн.

Премиерата е 6 септември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *