Трейлър и плакат на хоръра „The Nun“ от вселената на „Заклинанието“

от на 2018-06-14
 

the nun

Witness the darkest chapter in “The Conjuring” universe.

Честно казано, никак не ни вълнува какво се случва във вселената на „Заклинанието“ и всеки път се изненадваме колко популярен е този иначе средняшки франчайз. Но че е успешен, няма съмнение, затова New Line Cinema продължават да бълват продължения и „spin-off“ филми, сред които двата „Анабел“ хоръра и предстоящите „The Crooked Man“ и фокусът на настоящата ни новина – „The Nun“, на който вчера получихме първи трейлър.

The Nun“ разказва за млада монахиня в манастир в Румъния, която се самоубива. В резултат Ватикана изпраща свещеник с тежко минало и момиче, което се готви за финалните си обети, да разследват случилото се. Двамата разкриват ужасяващата тайна на ордена и рискувайки не само живота, но и вярата и душите си, те се изправят срещу демоничната монахиня, която за първи път видяхме в „Заклинанието 2“. Манастирът се превръща в ужасяващо бойно поле между живите и обречените…

В главните роли този път ще видим Деймиън Бишир и Таиса Фармига (и Бони Ерънс като едноименното зло), а режисьор е Корин Харди, който заедно с Джейсън Момоа наскоро напусна римейка на „Гарванът“. Вижте трейлъра.

Нямаме никакво съмнение, че църквата във всичките ѝ проявления е изцяло превзета от злото, но това не прави трейлъра – или самия филм – по-интересен за нас. Само при мисълта, че ни очакват „jump scares“ от сорта на „в мрачно подземие камерата проследява погледа на главната героиня и като се връща, монахинята е зад нея“, направо ни се доспива, дори и с „неочаквания обрат“ накрая. Въпреки това, няма как да пропуснем да отбележим „The Nun“ – знаем, че филмите от поредицата имат предостатъчно фенове.

В допълнение вижте няколко снимки и първия тийзър постер.

THE NUN THE NUN THE NUN

плакат

Режисьор на „The Nun“ е Корин Харди („The Hallow“), по сценарий на Гари Дауберман („То“, „Анабел“). В главните роли са Деймиън Бишир, Таиса Фармига, Джонас Блокет, Шарлът Хоуп, Ингрид Бису, Бони Ерънс и други.

Премиерата е 7 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-06-14 at 10:51

  Може би най – успешната хорър вселена

  Отговор

  • Hristo
   2018-06-14 at 17:15

   Нима има други хорър вселени? На мен филмите ми харесват. Интересно е да се види как една малка хорър вселена се развива в свят, в който всяко студио иска да си има собствена епична супергеройска вселена.


 • UZUMAKI
  2018-06-14 at 11:28

  Бахти баналната чекия.

  Отговор

  • Stanimir Stavrev
   2018-06-14 at 23:57

   Филма ще е супер, Uzumaki!

   Това, че ти не харесваш James Wan и неговия стил на ужас е изцяло друга тема 😀


  • UZUMAKI
   2018-06-15 at 10:47

   Tихо, нууб :)


 • Виво
  2018-06-16 at 16:56

  Ма и той ли ще е по действителни събития като другите? 😀

  Отговор

 • Александър Спасов
  2018-09-13 at 20:11

  Специална благодарност на Operation Kino, че още не сте написали ревю за този филм, както и за други. Не съжалавяйте за нещо, което сте премълчали. Срамувайте се от казаното в повече.

  Отговор

 • radi
  2018-09-22 at 19:22

  Бих го гледал , но при нас го свалиха от екран. Клиширан, клиширан колко да е клиширан

  Отговор

 • Milbo
  2018-09-23 at 21:06

  Не разбирам…защо трябва да се коментират обективно установени тъпотии когато има ей такива обективно признати интереснотии:

  https://www.youtube.com/watch?v=MMvYdo8cQcU&t=16s

  Отговор

  • Александър Спасов
   2018-09-24 at 00:21

   Обективно погледнато е субективно. Предвид включванията ти на слабо време и по други теми, педерастията и извратеността ли са ти интересни?!


  • Milbo
   2018-09-24 at 00:48

   Александаре, Александаре ….аз говоря по темата – ти за какво говориш ? Правиш ли разлика между тема – и ‘език на омразата’ ? На колко години си – и колко десетилетия ще са ти необходими да разбереш разликата между А, Б, Ц и Д ?


 • Александьр Спасов
  2018-09-24 at 06:19

  Монахинята ми напомни, че криворазбраната толерантност води до избуяване на уродливи явления, които понякога мимикрират в благовидна форма. Няма омраза. Само лека погнуса и отвращение.

  Отговор

Коментирайте