Специално за феновете на Киану Рийвс и най-вече на изпълнението и прическата му в „Джон Уик“, миналата седмица се появи първият трейлър на „Siberia“. Малко се забавихме и първоначално направо игнорирахме трилъра, но знаейки колко (изненадващо) много фенове има гореспоменатият франчайз, който – може да се каже – възроди кариерата на Рийвс, в крайна сметка решихме да ви представим трейлъра, който можете да видите по-долу, последван от кратичък, но предостатъчен синопсис и един тийзър плакат.

Ако идеята за „Джон Уик в Русия“ ви се струва особено добра, „Siberia“ е филмът за вас, но все пак е добра идея да занижите леко очакванията. Вижте защо…

Patience is like air in a sealed room. No matter how much you think you’ll start with, you’ll eventually run out. За съжаление, от трейлъра ни се струва, че „Siberia“ ще е пълен с подобни реплики, които би трябвало да звучат особено хитро и дълбоко, но в действителност са очевидни и плоски. Предполагаме, че ще има достатъчно хора, които ще очакват филма с нетърпение и вероятно дори ще му се израдват, но на нас (и на този ранен етап) ни изглежда по-скоро като жалка имитация на някое по-качествено заглавие.

Ето го и обещания синопсис, последван от тийзър плаката, който – за наша най-голяма изненада – не залага на физиономията на Киану.

Американски търговец на диаманти на име Лукас заминава за Русия, за да продаде редки сини камъни със съмнителен произход. Сделката заплашва да се разпадне, а междувременно той се влюбва в собственичка на кафене в малко градче в Сибир. Страстта се покачва, но връзката и живота им са застрашени от опасния свят на търговията с диаманти, от който Лукас не може да избяга.

плакат

Режисьор на „Siberia“ е Матю Рос, по сценарий на Скот Б. Смит („A Simple Plan“, „The Ruins“), вдъхновен от идея на Стивън Хамел. В главните роли са Киану Рийвс, Моли Рингуолд, Паша Личникоф, Ана Улару, Алекс Паунович, Вероника Ферес и други.

Премиерата е 13 юли.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *