Трейлър на комедията „Like Father” с Кристен Бел, Келси Грамър и Сет Роугън

от на 2018-06-20
 

В днешно време, когато такава огромна част от живота ни е запълнена с лоши новини, негативизъм и чувство за опасност, понякога имаме нужда от чиста доза радост и слънце. Почти сме сигурни, че „чиста доза радост и слънце” е именно дефиницията, която ще излезе в google, ако потърсите името Кристен Бел.

Бел, с русата си коса и огромна усмивка (и склоността си да плаче от радост на ленивци), ни е любимка от много време, защото винаги ни кара да се усмихваме и да се чувстваме добре за състоянието на света. Затова и много се радваме, когато видим нов неин проект, докато с надежда стискаме палци за още „Вероника Марс”. А освен неизмеримия си чар, Кристен Бел е надарена и с несравним комедиен талант – такъв, който със самочувствие ще си партнира с един от титаните на американската комедия – Келси Грамър (всеизвестният Фрейзър). Именно двамата изпълняват главните роли в „Like Father” на Netflix.

Във филма Бел играе работохоличка, зарязана на олтара на сватбения ѝ ден, но тя все пак отива на медения си месец на Карибите, заедно с баща си (Грамър), с когото не е била в контакт от дете. Сет Роугън пък ще изпълнява поддържаща роля на друг пътник на круиза, когото героинята на Бел изглежда използва като избавление от стреса и нещастието си. Вижте първия трейлър.

Не сме с никакви илюзии, че това ще е много умен или дълбок филм. Надяваме се да е просто наистина забавна комедия (за което кастът ни дава огромна надежда), която също така да ни накара да се почувстваме добре и да забравим за грижите си за два часа, най-добре в някой дъждовен и/или махмурлийски следобед през август.

Like Father” е режисиран и написан от Лорън Милър, съпругата на Сет Роугън. И докато това е първият ѝ пълнометражен режисьорски кредит, препоръчваме ви да гледате изненадващо приятния „For a Good Time, Call…“ от 2012-а, който също е написала тя.

Интересен факт за продукцията на този филм е, че по време на снимките на круиза, екипът е застигнат от урагана Ирма, който си спомняме като най-опустошителната буря удряла континенталната част на САЩ от Катрина насам. Всички са евакуирани в Дисниленд във Флорида, където Кристен Бел се снима и забавлява възрастните хора, евакуирани от старчески дом наблизо, в продължение на няколко дни. Казахме ви – чиста доза радост и слънце.

Like Father” ще бъде достъпен на 3 август тази година по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • jo
  2018-06-20 at 16:37

  Затова и много се радваме, когато видим нов неин проект, докато с надежда стискаме палци за още „Вероника Марс”
  * * *

  Ко? То бива лято, бива жеги, ма чак толкоз слънчасване още юни месец!?

  Отговор

  • Леда Г.
   2018-06-20 at 21:26

   Винаги трябва още Вероника Марс, ще умра на тоя хълм!


 • UZUMAKI
  2018-06-20 at 16:42

  По-скоро подкрепям коментара на Jo 😀

  Отговор

 • stealth
  2018-06-20 at 16:54

  Мдам, „Вероника Марс” беше готин сериал (особено в началото), но със сигурност (гледали сме и филмът) не искаме още от него.

  Иначе подобна комедейка бих гледал.

  Отговор

 • Иван
  2018-06-20 at 19:46

  „Лоши мамчета“ беше яка кретения и се посмях. Виноват!

  Отговор

 • ТТТ
  2018-06-21 at 10:29

  Аз пък чакам още The Good Place 😀 Но и Вероника не бих отказал

  Отговор

Коментирайте