Taйлър Пери

За да кажем, че харесваме Тайлър Пери, трябва да е 1 април. Истината е, че го намираме не просто за катастрофален галфон, а за истински творчески престъпник, отговорен за едни от най-малоумните комедии в историята на развлекателния бизнес. Харесваме го обаче като присъствие в „Не казвай сбогом“ на Дейвид Финчър, където доказа, че ако се озове в ръцете на някой с талант, този някой може да изкопчи от него нещо смислено.

Надяваме се, че такъв ще е случаят и с жанрово сходния проект „I Am Yours“, който се гласи като реализация под шапката на Platinum Dunes, начело с продуцентското трио Брад Фулър, Андрю Форм и вездесъщия Майкъл Бей (не е ясно дали и каква роля ще има Пери в трилъра, но се знае, че също ще се включи като продуцент).

Paramount Pictures ca платили 6-цифрена сума на сценаристите Райън Белензън и Джефри Гелбър, но по-интересното е, че сюжетът на „I Am Yours“ e сравняван с този на класическия психо-еротичен съспенс „Фатално привличане“ на Ейдриън Лайн, което ни се струва достатъчно апетитно условие, за да сме сравнително оптимистично настроени.

Както вече сте разбрали, падаме си неистово по смело разголени полови авантюри на екрана, независимо дали става дума за чукане с консенсус или за чукане насила. Затова и очакваме „I Am Yours“ с надеждата, че ще се окаже най-малкото сносен… a aко не е, ще го обвиним в сексуален тормоз и ще го пратим на съд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *