Първи поглед към продължението на „Жената-чудо“ – „Wonder Woman 1984“

от на 2018-06-14
 

WW84-teaser-F

Официално беше обявен старта на работата по „Wonder Woman 1984“ – продължението на супер-успешния филм от вселената на DC, който миналата година събра над 800 милиона долара приходи от разпространението си в цял свят. Warner Bros. Pictures представиха първи официални снимки, на една от които виждаме „завръщането“ на Крис Пайн и неговия герой Стив Тревър, както и любимката на милиони фенове Гал Гадот. Колкото и да се чудим по какъв фантастичен начин се появява отново герой, когото историята „уби“ в предишния филм, информацията за момента е оскъдна – „Крис Пайн се завръща като Стив Тревър“, и това е! При това изглежда по същия начин през 80-те, както по време на Първата световна война? Най-много да се е сдобил със супер-сили по някакво чудесно стечение на обстоятелствата…

Сигурно режисьорката Пати Дженкинс и компания ще ни представят обяснение за това сюжетно решение, като нашето предположение е, че просто искат на всяка цена да заситят жаждата за сантиментална сладост у потенциалната дамска аудитория на филмите за Жената-чудо.

wonder-woman-2-gal-gadot

wonder-woman-2-chris-pine

Следващото приключение на Диана Принс ще се случи през 80-те години на ХХ век, когато срещу нея ще се изправи нов супер-злодей – Гепардът („The Cheetah“). Вече беше обявено, че в тази роля ще се включи Кристен Уиг, а на комикс-нърдовете е известно, че доктор Барбара Ан Минерва е може би най-известният противник на Жената-чудо. Минерва е по-скоро инкарнация, която ще очакваме на екрана – археоложката е продала душата си на Urzkartaga, за да се сдобие със свръхестествени способности. Но „магиите“ нещо са се объркали и след превъплъщението се оказва, че Минерва изпитва непоносима болка, когато се намира в своята човешка форма, а когато е в кожата на голямата котка, непрестанно е жадна за кръв. Предположенията на спецове по комикс-сюжетите отвъд Океана се въртят около идеята, че в „WW84“ Минерва постепенно ще се опита да „съблазни“ Диана – първо ще бъде нейна добра приятелка, преди да се превърне в познатия от комиксите злодей. В новото приключение се очаква да се включи с роля и Педро Паскал.

Продуценти на „Wonder Woman 1984“ са Чарлз Роувън, Дебора Снайдър, Зак Снайдър, режисьорката Пати Дженкинс, Стивън Джоунс и самата Гал Гадот. В продукцията се включват още членове от екипа на „Wonder Woman“ – операторът Матю Дженсън, номинираната за „Оскар“ Алин Бонето („Невероятната съдба на Амели Пулен“) – художник и сет-дизайнер, както и дизайнерът на костюми, носителка на „Оскар“ Линди Хеминг („Topsy-Turvy“), а също и номинираният за „Оскар“ монтажист Ричард Пиърсън („United 93“). Снимките ще бъдат реализирани във Вашингтон, Александрия, Вирджиния, Великобритания, Испания, Канарските острови.

Премиерата на „Wonder Woman 1984“ ще бъде на 1 ноември 2019 година.

wonder-woman-ww84-poster-antovolk-1113429

коментари
 
Отговорете »

 
 • fishek
  2018-06-14 at 13:00

  Като нищо Стив Тревър може да е новия Зелен фенер. Само предположение разбира се.
  Колкото до другите новини от ДиСи вселената, сменили са ръководния фактор, отговарящ за развитието и следват още доста глупости да се случат. Като това да рестартират тотално вселената или да направят паралелни такива, като тази да продължи със сегашните актьори и да направят ДиСи дарк и подобни.
  Потвърден е „Жокера“ на Тод Филипс, с Хоакин Финикс. Очаквали снимките да започнат септември/октомври.

  Отговор

  • Boreto125
   2018-06-14 at 23:16

   Нищо чудно, ако „издокарат“ Стив Тревър като Зеления фенер. Хак Лайнайдър се е доказал като тотален неграмотник и боклук по отношение на комикс героите, така че това би било нормално.


  • fishek
   2018-06-15 at 09:44

   Притеснен съм относно промяната на ръководния фактор на вселената. Били назначили тоя от „вселената“ на Counjuring, ако разбира се можем да я наречем вселена. Ако решат да рестартират всичко и да започнат от нулата, ще бъде епична простотия. Не че в момента е нещо мега добро, но мисля могат да се понапънат да оправят нещата.


 • UZUMAKI
  2018-06-14 at 13:47

  Ha този етап връщането на Прат ми се струва ужасно тъпо.

  Отговор

  • radi
   2018-06-14 at 15:11

   Сигурно искат да продължи любовната история. И ако филмът се развива 80те, той трябва да е остарял


  • UZUMAKI
   2018-06-14 at 15:30

   Ей, прилепало!


 • Иван
  2018-06-14 at 17:13

  От снимката хич не изглежда да е остарял. Тъпото е че Дидито, говореше за него в Лигата като за умрел. Някво противоречие надушвам. Ми той умрял ма!

  Отговор

  • radi
   2018-06-14 at 17:34

   Да, по никакъв начин не подсказваше, че са се виждали и след това


  • kikogod
   2018-06-14 at 19:53

   Някой помни нещо от „Лигата“??? 😀


  • внкр
   2018-06-14 at 21:09

   Ами може да е умрял след 84, бе!


Коментирайте