Официален първи трейлър на „Beautiful Boy“ с Тимъти Шаламе и Стив Карел

 

Тимъти Шаламе веднъж вече разби сърцата ни с опустошителното си изпълнение като Елио в „Призови ме с твоето име“, за което получи първата си номинация за Оскар за най-добър актьор (едва 22-годишен), а Лука Гуаданино обещава следващ филм, с който да ни разкаже какво се случва с Елио и Оливър в неекранизираните глави от романа на Андре Асиман. Гледахме Тимъти в „Lady Bird“, в „Hostiles“ с Розамунд Пайк и Крисчън Бейл, видяхме трейлър на „Hot Summer Nights“, чиято премиера е днес по DirecTV, а след месец тръгва и по кината. Скоро ще го видим редом до Джуд Лоу и Ел Фанинг в „A Rainy Day in New York“ на Уди Алън и като крал Хенри V в „The King”.

От тази есен /12-ти октомври/ Amazon Studios пускат в разпространение драмата „Beautiful Boy“, а ние вече можем да се радваме на първия пълен трейлър. Филмът е базиран по книгите „Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction” на Дейвид Шеф и „Tweak: Growing Up on Methamphetamine” на неговия син Ник Шеф и разказва за борбата на семейство със зависимостта на сина им към наркотиците и последвалото дългогодишно лечение с метадон. Режисьор е белгиецът Феликс ван Грьонинген („The Broken Circle Breakdown“), за когото това е англоезичен дебют. В ролята на бащата ще видим Стив Карел, участват още Ейми Райън и Маура Тиърн.

Ето го и дългоочавания първи трейлър:

Очаква ни нещо изключително емоционално. Може би всеки човек познава поне едно семейство с наркозависим и е ставал свидетел на ада през, който преминава то.. На предварителни прожекции на CinemaCon през април критиците останали опустошени от видяното и предвещават следваща номинация за Оскар на Шаламе. Трейлърът допълнително ни убеждава в тяхната правота и доволно протриваме ръце, че момчето ще попадне под светлините на прожекторите, защото истински го заслужава.

В заключение ви оставяме с първия постер:

beautiful-boy-poster

Beautiful Boy“ може да бъде видян от 12 октомври благодарение на Amazon Studios. Режисьор и сценарист е Феликс ван Грьонинген, съсценарист Люк Дейвис. Участват Тимъти Шаламе, Стив Карел, Ейми Райън и Маура Тиърн.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2018-06-28 at 13:32

  Много харесвам Стив Карел и се радвам да го виждам в различните му роли. Определено ще очаквам неговото изпълнение в толкова драматичен и емоционален филм. Нямам търпение!

  Отговор

 • heinrich
  2018-06-28 at 15:04

  Аман от педераски филми…………….

  Отговор

 • Явор
  2018-06-28 at 19:31

  Като ти се роди син пе*ерас и нарко-зависим .. тогава ще те питам .. На бащата ли се е метнал ахахаха :Д :Д

  Отговор

 • Ася
  2018-06-28 at 22:03

  Брилянтен трейлър!! Очаквам филма с нетърпение! :)

  Отговор

 • Dredd
  2018-06-28 at 22:50

  Великолепен постер! Трейлъра мне ?

  Отговор

 • heinrich
  2018-06-29 at 17:25

  Малеейй тоя сайт се превърнал в меката на либерализма. Като четеш коментарите може да видиш, че само педерасти, травестити джендъри и незнайно какъв полови са се събрали………

  Отговор

Коментирайте