Нов трейлър и плакат на „Ралф разбива интернета“

от на 2018-06-05
 

Disney представиха нов трейлър на предстоящото продължение на симпатичния им хит от 2012 г. „Разбивачът Ралф” – „Ралф разбива интернета“, в който световете на Ралф и верния му другар Ванилъпи стават част от световната мрежа. Двамата трябва да навигират из суперстранните и „опасни води“ на интернет, за да намерят резервна част, с която да спасят играта на Ванилъпи.

От пълния синопсис, който може да откриете по-долу, знаехме, че част от странните герои, които Ралф и Ванилъпи срещат в нета, са най-известните принцеси на Дисни. Сега най-после можем да видим как ще изглеждат те и ако питате нас, тяхната поява определено е един от най-добрите моменти в трейлъра. Вижте.

Както казахме и миналия път, друго си е като притежаваш света и имаш правата за безкраен набор от герои, които можеш да показваш спокойно – Disney-принцесите,  Междузвездни войни… Но всичко това няма значение. Ако историята, която разказваш не е интересна, колкото и познати герои и препратки да наблъскаш, това няма да спаси положението. В случая обаче имаме добро предчувствие и смятаме, че „Ралф разбива интернета“ ще бъде… разбиващ и дори ще надминава по качества прекрасния първи филм.

В добавка вижте няколко нови снимки, а веднага след това ще откриете споменатия по-горе пълен синопсис, както и три постера.

null null null

Действието на „Ралф разбива интернета“ се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите wi-fi технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Разбивачът Ралф (Джон К. Райли) се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на верния му другар Ванилъпи (Сара Силвърман) „Сладка треска“. Двамата се сблъскват с нови порядки и обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа (Таражи П. Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на модерния сайт BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

плакат ralph_breaks_the_internet_wreckit_ralph_two_ver3_xlg ralph_breaks_the_internet_wreckit_ralph_two_ver4_xlg

Режисьори на „Ралф разбива интернета“ („Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2“) са Рич Муур и Фил Джонстън („Разбивачът Ралф“, „Зоотрополис“), a продуцент е Кларк Спенсър. Ролите в оригинал озвучават Джон К. Райли, Сара Силвърман, Джейн Линч, Джак МакБреър, Кристен Бел, Манди Мур, Идина Мензел, Таражи П. Хенсън, Алън Тудик, Минг-На Уен, Кели Макдоналд, Джоли Бенсън, Антъни Даниелс и др.

Премиерата е 23 ноември.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте