След като вече видяхме първия трейлър, който ни остави по-скоро безразлични и леко притеснени „The Predator“ на Шейн Блек със сигурност падна от първите места на списъците ни със задължителни заглавия, които да гледаме до края на годината. В опит да променят мнението ни, от 20th Century Fox пуснаха нов R-Rated рекламен клип, който ви предлагаме да видите след като си припомните какъв точно е сюжетът с новите герои (не че е нещо супер оригинално и ново):

От дълбокия космос до улиците на американско предградие, ловът се завръща в експлозивния нов филм на Шейн Блек от „Predator“ поредицата. Сега най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетичен ъпгрейд с ДНК на други видове. Когато малко момче случайно предизвиква завръщането им на Земята, банда бивши войници и един учител са единствените, които могат да предотвратят края на човечеството.

Усеща се известно подобрение, но както може би се досещате, продължаваме да сме скептични към филма, който ни изглежда все така пластмасов и студиен, без грам въображение и необходимото за франчайза графично насилие. Не става само като уголемиш размера на Хищника (повече тук) да очакваш феновете да ти повярват, че „разгръщаш митологията“. Още повече, че откакто научихме, че са презаснели третото действие, за да задоволят оплакванията на публиката от тестовите прожекции, си мислим, че изобщо няма да усетим характерния почерк на Шейн Блек.

Въпреки всичко ще гледаме филма, може пък в крайна сметка да сме се подвели. Оставяме ви с един нов плакат, който не е никак лош:

The-Predator-2018-poster

Режисьор на „The Predator“ е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang ”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. аххах for everyone ? ?
    …малкия още е жив, това все още е притеснително

    1. Мда, има подобрение, но няма оптимизъм 🙂

  2. След като спасят Терминатора (надявам се че ще се случи) бат Арни ще трябва да спасява и този франчайз.

  3. Май ще е гледаемо.Много е дразнеща идеята да се вкарат в тази вселена супер-,мега- ,ултра- и незнамсикви- хищници.НАЙ-накрая ,в някой бъдещ филм,ще се сбият с терминатори,годзили,трансформърси и ще ни опръскат с лайна.

    1. На мен ми е кеф да видя Терминатор vs Робокоп. Има такава игра

  4. Не знам що очаквате няква драматургия от филм за извънземни ? Такива високи очаквания все едно ще го номинират за Оскар. Според мен ще си е добре(по-добре от авп-тата) и по-добре от Хищниците на Родригез, но несъмнено ще бъде сравняван с първия, който си е класика отвсякъде. Този вече не знам как ще бъде надминат. Леко с хайпа

    1. По-добър от АВП-та – определено! Но по-добър от „Хищниците“ на Родригез – НИКАКЪВ ШАНС! Помня като гледах за пръв път трейлъра на „Хищниците“ и си викам: „Мале, това ще е мега яко!“ Гледам този трейлър и се моля филма да е поносим за гледане. Predators за мен лично беше страхотен и ме е яд, че не продължиха историята на оцелелите герои, а вместо това гледаме Хищника в събърбите. Силно се надявам този филм да е достатъчно добър, че да продължат да правят филми за това уникално същество. Но ако флоп-не в бокс офиса ще трябва пак да чакаме 10 години докато някой не го реанимира.

  5. Аз ли нещо не фанАх фабулата, или тоя големия е правен в лаборатория на Земята?

    1. Добре че няма да го продават на търг!

    2. И аз така мисля…
      ДНК на Хищник ще се боцка на някой войняга като че ли