Нов трейлър и плакат на „Гринч“ на  Illumination с Бенедикт Къмбърбач

от на 2018-06-18
 

Никога не е твърде рано да ви подразни Коледа! Миналата седмица дебютира нов трейлър на „Гринч“ („The Grinch“), който, от всички реклами до момента, ни дава най-добрата представа за стила и атмосферата на втория опит на Illumination с екранизация по Доктор Сюс (първият е „Лоракс”).

Припомняме, че „Гринч“ е адаптация на една от най-популярните и обичани книжки на „доктора“ „How the Grinch Stole Christmas!“ (може би само „The Cat in the Hat”/ „Котарак Шапкарак” е по-известна), която разказва за един космат зелен сърдитко на име Гринч, който иска да открадне Коледа, но желанието му е променено от „щедрия празничен дух на малко момиченце“.

Вижте новия трейлър.

Изглежда сладко и забавно. Въпросът обаче е, колко верен ще е филмът на духа на историята на Доктор Сюс, което беше основният проблем на „Лоракс”. Засега, за разлика от зеления киселяк, ние не сме подразнени и очакваме „Гринч“ с интерес.

В добавка вижте и пълния синопсис на филма, а заедно с него и новия постер, който е копие на предишния, с тази разлика, че този път липсва кучето Макс – иначе излъчващата „щастие“ физиономия на Гринч е същата..

Гринч живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната. Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа. За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му.

Междувременно долу в Койвил, преизпълнената с коледно веселие и дух Синди-Лу Кой планира да хване Дядо Коледа, за да може да му благодари за помощта към уморената ѝ самотна майка. С наближаването на Коледа, добрите намерения на Синди-Лу и нейните приятели се преплитат с престъпните кроежи на Гринч. Дали Синди-Лу наистина ще се срещне с Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши коледните празненства на Койвил веднъж завинаги?

плакат

Режисьори на „Гринч“ („The Grinch“) са Скот Мойзър, Питър Канделанд, Яроу Чейни и Матю О‘Калахан, а сценарият е дело на Кен Даурио, Майкъл ЛеСур, Чинко Пол и Реймънд С. Перси, по романа на д-р Сюс. Ролята на Гринч озвучава Бенедикт Къмбърбач.

Премиерата е 9 ноември.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте