Ако случайно вече сте чували за предстоящия блокбъстър „Red Notice“, сигурно е било покрай доста изумителната сделка, която Дуейн Джонсън сключи с Universal, включваща 20 милиона хонорар само за него, при това за оригинална история, която по никакъв начин не е свързана с популярен вече франчайз, книга или комикс. За съжаление обаче, когато казваме „оригинална история“ е само и единствено в горния смисъл, защото „Red Notice“ е „екшън-комедиен heist трилър“ със сценарист и режисьор Роусън Маршъл Търбър („Central Intelligence“, „Skyscraper“), така че не очакваме да видим нищо особено уникално.

Проектът привлече вниманието на много студиа, преди да се установи в Universal, и причината беше само и единствено името на Скалата. Но сега научаваме, че към него се присъединява още една звезда и това е самата Жена-чудо – Гал Гадот. Тя ще играе „брилянтна и загадъчна фигура от света на изкуството“, което се връзва с „heist“ частта от описанието (като нищо във филма ще се крадат произведения на изкуството). Според оскъдната на този етап информация за „Red Notice“ към Джонсън и Гадот ще се присъедини още един главен актьор, но тепърва ще разберем кой ще е той.

Не искаме да звучим прекалено грубо, но нищо дотук не ни вдъхва особени надежди за крайния резултат – колкото и да ни е симпатичен Скалата, филмите му обикновено са… знаете ги, няма какво да се обясняваме. Радваме се за Гал Гадот, защото сме ѝ фенове и винаги с удоволствие я гледаме на екрана, а и сигурно за самата актриса ще е приятно малко да смени DCEU обстановката, но в крайна сметка, на този етап „Red Notice“ звучи доста познато и скучно. Режисьора Търбър въобще не искаме да го обсъждаме след филми като „Сем. Милър“, „Големи топки“, „Central Intelligence“ и предстоящия „Skyscraper“. Всички имаме сметки за плащане, така е, но Търбър явно не се интересува от нищо друго освен боксофиса.

Не е съвсем сигурно кога точно се очаква да започне работа по „Red Notice“, но няма да е никак скоро, имайки предвид колко натоварена е програмата на Джонсън. Носят се слухове за начало на снимките чак април 2019, а засега планираната премиера е 12 юни 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *