Paramount официално разкриха, че Джеймс Марсдън ще вземе участие в предстоящата игрална версия на „Sonic the Hedgehog”. Звездата, позната ни от сериала „Westworld“ и участието си като Cyclops в X-Men вселената, ще заеме една от „човешките роли“ в предстоящия хибрид между анимация и игрален филм на Тим Милър. На този етап от студиото не са разкрили в кой от персонажите ще се превъплъти Марсдън, когато филмът направи своята премиера през ноември 2019, като уви вероятността той да е синият таралеж отпада.

„Sonic the Hedgehog” ще бъде дебютната поява на емблематичния герой на голям екран, въпреки че преди това талисманът на SEGA може да се похвали с участие в няколко различни анимационни сериала специално посветени на него, както и с кратка поява като гост персонаж в „Разбивачът Ралф“.

Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog

Филмът ще бъде режисиран от Джеф Фаулър и Тим Милър, сценарият е на Патрик Кейси и Джош Милър, а анимацията в „Sonic the Hedgehog” ще бъде дело на японското CGI студио Marza Animation Planet, работили по „Resident Evil: Vendetta“ и „Kingsglaive: Final Fantasy XV“.

Видео игрите за Sonic, придобили култов статус през годините, стартират през 1991 г. със „Sonic the Hedgehog“ за SEGA Mega Drive и поставят светкавично бързия син таралеж в най-различни приключения, простиращи се на конзоли като Nintendo GameCube, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Switch и много други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *