„The Janson Directive“ – Джон Сина и Дуейн Джонсън заедно в „ринга“ на общ проект

от на 2018-05-03
 

Една от най-големите звезди от света на кеча, навлязла в мейнстрийм Холивуд, е Дуейн Джонсън – Скалата, който вече далеч премина извън етикета „бившия кечист”. По неговите стъпки устремено върви Джон Сина, който вече има няколко малки и големи роли в големи холивудски продукции – леко изненадващо, повечето от тях комедии (в момента дори може да го гледате по кината в „Секс на куково лято“, където е в една от главните роли). И двамата са титанични мъжаги, които обаче пръскат чар и слънчево настроение навсякъде, където се появят. Затова, когато чухме, че ще работят по общ филм, много се развълнувахме.

Джонсън и Сина се съюзяват за общ проект, въпреки че, за съжаление, няма да ги видим да делят екрана поне засега. Скалата обяви вчера в Instagram, че Сина е избран за титулярната роля в „The Janson Directive“ – адаптация на посмъртно издадения екшън-трилър роман на създателя на оригиналната трилогия за Джейсън Борн Робърт Лъдлъм. Филмът ще разказва за бивш военноморски тюлен от американските специални части, който след войната във Виетнам се завръща на родна земя, където поема длъжност като корпоративен консултант по сигурността, но самият той става мишена в процеса на работата си.

Сценарият на „The Janson Directive“ ще бъде разработен от Акива Голдсман и Джеймс Вандербилт. И двамата досега са имали полярно различни успехи с проектите си – Голдсман е писал както „Батман и Робин”, така и „Красив ум”, а Вандербилт се клатушка между един от най-любимите ни филми „Зодиак” и непоносимия „Денят на независимостта: Нова заплаха”. Засега режисьор не е обявен. Избираме да се фокусираме върху положителното и да стискаме палци за забавен и визуално впечатляващ екшън.

Първоначално Дуейн Джонсън е трябвало да изиграе Пол Джансън, но твърде заетият му график в крайна сметка го е накарал да избере да остане в ролята на изпълнителен продуцент на този проект. В момента той има обявени и/или предполагаеми 11 високобюджетни проекта, включително предстоящия през юли тази година „Небостъргачът”, продължения на „Rampage: Унищожителите” и „Джуманджи” (също от тази година), както и продължаващия му HBO сериал „Играчи”. Не го виним, че не може да поеме още един проект, а по-перфектен кастинг от Джон Сина, когато не може да бъде Скалата, ние лично не можем да си представим.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Наум Преславски
  2018-05-03 at 21:12

  Ах, Леда! Палавнице такава имаш фантазии с тези двамата, а?

  Отговор

  • Леда Г.
   2018-05-04 at 01:19

   хахаха. смех голем.
   Кечът ми е голямата любов на мен нито един отделен кечист не се извисява над нея….. е, може би Острието 😉


 • UZUMAKI
  2018-05-03 at 22:53

  Ще повърна неща.

  Отговор

Коментирайте