STX Entertainment публикуваха първи официален трейлър на очаквания през тази година екшън-трилър „Mile 22“. Продукцията бе обявена още през 2017-та и се явява четвърта колаборация между актьора Марк Уолбърг и режисьора Питър Бърг след „Самотният оцелял“, „Море в пламъци“ и „Денят на патриота“. Тогава Бърг обяви, че вижда филма като основополагащ за франчайз, а към днешна дата информацията се промени дотолкова, че се говори за подготвянето на втори филм и телевизионен сериал. Уолбърг пък определи проекта като „интелигентен, зрял екшън филм“, но дали това си проличава от първата реклама, преценете сами:

Сюжетът следва елитния американски офицер от разузнаването Джеймс Силва (Уолбърг), който с помощта на таен тактически команден екип трябва да преведе през границата полицай, запознат със свръхсекретна информация. За целта трябва съвместно да си проправят път до летище, намиращо се на 22 мили разстояние.

Макар в историята да се предусеща тънък политически аспект, ще се радваме да видим Бърг отново действащ конкретно по екшън проект, понеже от „Бойни кораби“, например, измина вече доста време, а той е доказал, че се справя добре с такива задачи.

В трейлъра виждаме още бившата шампионка по ММА Ронда Раузи, заради която сценарият е претърпял доста поправки с цел тя да има по-малко реплики, за да не отнема фокуса от Марк Уолбърг като главен герой. Изглежда стратегията не е проработила, понеже часове след излизането на трейлъра феновете са по-впечатлени от появата на Ико Уаис, който до момента има малка роля в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, но е познат най-вече от индонезийската поредица „The Raid“. Макар Уолбърг да е голямото име в случая, Ико Уаис е професионалист в бойните изкуства, хореограф на комбат сцени и както се вижда от трейлъра – доста добър каскадьор, което явно ще е искрата, необходима за запалването на го-голям интерес към филма. марк уолбърг mile-22-img02-20180516 ронда раузи

плакат

В „Mile 22“ участват още Джон Малкович, Лорън Коен и Тери Кинли. Сценаристите Леа Карпентър и Греъм Роланд вече работят по продължението, а премиерата е официално обявена за 3 август 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Трейлъра е убийствен, въпреки че ни показаха голяма част от основното действие, ще се гледа с кеф. Ико президент!!!