След като събра на едно място легендите Арнолд Шварценегер и Силвестър Салоун и натрупа впечатляващите за old school екшън приходи от 137 милиона, „Escape Plan” (2013) на Микаел Хафстрьом очаквано се сдоби не само с едно продължение, а с цели две! Тъй като здравата сме изостанали с отразяването на предстоящите филми, решихме да съберем всички излезли до момента рекламни материали в един текст. Поводът е трейлърът на втория филм, който Lionsgate пуснаха вчера.

Пълното заглавие е „Escape Plan 2: Hades” и както става ясно, обещава спускане в дебрите на криминалния свят. Години след като е излязъл от невъзможния за бягство затвор, Рей Бреслин (Сталоун) организира отряд от най-висока класа, но когато един от тях изчезва, той е принуден да се върне в ада, от който беше излязъл веднъж, за да спаси приятеля си от бруталната бойна площадка, позната като Хадес. Очакват ви много куршуми, блъскане и… шантави маски. Вижте трейлъра:

Всичко е от ясно по-ясно. Ако сте  харесали първия филм, едва ли ще останете разочаровани и тук. Нелепи реплики, безумен екшън, геройство и здрав млат. Режисьор този път е Стивън Милър („First Kill”, „Extraction”), чиито филми не сме гледали, но съдейки по плакатите им, ни се струва като удачен избор за непретенциозното продължение на екшъна.

Майлс Чапман, който вече работи по третата част на поредицата отново е сценарист, а към актьорския състав се присъединяват Дейв Батиста и Къртис Джаксън („50 Cent”), Джеси Меткалф, Джейми Кинг, Алфонсо Джаксън и др. Филмът ще се разпространи на 29 юни под формата на Blu-ray/DVD и VOD и няма да тръгва по кината (най-вероятно да получи ограничени прожекции в САЩ).

В допълнение, както обещахме, включваме всички материали, свързани с бъдещите два филма, до които се добрахме. Първо са снимките от втората част, които Сталоун и Батиста пуснаха в Instagram и Twitter:

 

That’s a picture wrap on @davebautista #escapeplan2 #thankyou for always bringing your grace and humility to your craft – a great talent @bcoxdp @stevencmiller @officialslystallone #onset

Публикация, споделена от Alejandro Lalinde (@alejandrolalinde_dp) на

Продължаваме с няколко видеа, които Слай сподели от снимачната площадка на третата част. Ето какво написа той към тях:

На локация по време на снимките на „Escape Plan 3” в затвора Мансфийлд, където са снимали екстериорните кадри за филма „Изкуплението Шоушенк”, но никога досега не са снимали вътрешността на това място. Повярвайте ми, да излежаваш присъда тук е било кошмарен ад. Тук сме с моя добър приятел и колега Дейв Батиста. Втората част не е излязла още.

 

This is just to clarify things… Escape plan 2 has not come out yet, but we are working on the next installment.

Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone) на T

Честно казано, понякога се чудим защо отразяваме в подробности разни брадви като тези две продължения, но сме сигурни, че между вас има фенове, които ще оценят. Третият филм все още няма премиерна дата, ще ви държим в течение.

PHps8S2Xr3ctst_1_l

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. …“Честно казано, понякога се чудим защо отразяваме в подробности разни брадви като тези две продължения,…“
    Как защо, защото се професионалисти и отразявате събития свързани със света на киното, а когато в брадвите има легенди, като Сталоун, няма място за „чудим се защо“
    Според мен много добре правите, че не се ограничавате само с „качественото кино“.

  2. Трябва да има и такива екшъни, не виждам причина от оплаквания 🙂

  3. Охх, имах прилични надежди, че първата част ще ми хареса, за съжаление беше доста зле. Втората инкарнация обещава да е по-лъскава, но също толкоз тъпа. Харесвам такива леки екшънчета, примерно Den of Thieves ме изкефи доста, но тук май ще е брадвисимо.