Вчера беше „May the 4th”, което за тези, които не са запознати, е отбелязван по цял свят и подкрепен от Lucasfilm „Star Wars”-празник, на който обикновено (разбирайте през последните години) изскачат интересни новини и рекламни материали, свързани с някой от предстоящите филми. Този път не получихме нищо кой знае колко специално, но все пак се появиха няколко закачки с предстоящия „Соло: История от Междузвездни войни“, за премиерата на който (българската също) вече можете да си купите билети. А ние се възползваме от случая да наваксаме и с всичко, което сме пропуснали от последния път, когато писахме за филма.

Това, което ви предлагаме да видите, са един клип, два телевизионни спота, както и поглед зад кулисите „Becoming Solo“, в който откриваме някои от най-надъхващите и обещаващи кадри от филма, които сме виждали до момента. След него може да си направите разходка из Хилядолетния сокол, водени от Доналд Гловър (изпълняващ ролята на Ландо Калризиан) и да видите един интерактивен 360 градусов клип, в който Хан Соло и Ландо са един срещу друг в напрегната игра на карти с високи залози. Вижте.

Клип

ТВ спотове

Зад кулисите – Becoming Solo

Tour The Millennium Falcon

360: Хан Соло срещу Ландо Калризиан

За финал ще откриете гостуване на режисьора Рон Хауърд в шоуто на Стивън Колбер, където представя специален „May the 4th” трейлър, както и специално видео, в което Хауърд разказва „Star Wars“ в стила на любимия ни сериал „Arrested Development“ („Развитие в застой“). Веднага след тях ще откриете и три нови постера.

 

solo_a_star_wars_story_ver36_xlg solo_a_star_wars_story_ver35_xlg плакат

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд (след напускането на Фил Лорд и Крис Милър), а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е 25 май 2018.

31924602_10216209233852457_1094733996350242816_n

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *