Писали сме доста за досадния женски спинофБандитките на Оушън“ на режисьора Гари Рос, който по тертипа на „Ловци на духове” не предизвиква нищо друго, освен отегчени въздишки. Може би това е причината, че не смогнахме да отразим трейлъра, който Warner Bros. пуснаха преди няколко дни. Честно казано очакваме абсолютен провал на натрапчивата феминистка проповед – и като оценки от критиката, и като боксофис, но въпреки това продължаваме да ви напомняме за съществуването му.

В центъра на историята на „Бандитките на Оушън“ е Деби Оушън (Сандра Бълок) – сестрата на Дани (Клуни), която излиза от затвора и започва да планира обира на безценна огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За целта ѝ трябва екип, който включва още седем колоритни жени, в изпълнение на Кейт БланшетСара ПолсънРианаАн ХатауейХелена Бонъм КартърМинди Калинг и Нора Лъм (известна като Окуафина).

Трудно е да се направи трейлър на комедия, в който да няма наистина абсолютно нищо смешно. Поне нас ни обзема страхотна апатия, докато гледаме монтираните сцени. Със сигурност ще има гагове в самия филм, които ще сработят и някои от вас може би ще останат по-скоро доволни от преживяването в салона, но ние сме напълно скептични и някои от нас без съмнение ще пропуснат феминисткия римейк/рибуут/спиноф на поредицата.

В заключение ви предлагаме няколко нови кадъра, в които можете по-ясно да видите женския състав и режисьора Гари Рос.

OCEANS_8-3_6_17_00567.dng oceans-8-anne-hathaway-james-corden oceans 26695.dng oceans 20386.dng oceans 12793.dng oceans 04919.dng oceans 37837.dng Oceans 800148.dng oceans-8-sandra-bullock-james-corden oceans 21306.dng

Режисьор на „Бандитките на Оушън“ („Ocean’s 8”) е Гари Рос, който е и сценарист наравно с Оливия Милч, а продуценти са Стивън Содърбърг, Джордж Клуни и Сюзън Екинс. В ролите са Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг, Окуафина, Мат Деймън, Ричард Армитидж. Оливия Мън, Дакота Фанинг, Кейти Холмс, Джеймс Кордън, Карл Райнър и др.

Премиерата е 8 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. О,Сандра, Сандра
    бихте праскал, нищо че си стара.
    О, Сандра, Сандра
    ти си дива котка!
    О, Санбра, О Бълок бих те
    праскал цяла нощ,
    нищо че си стара,
    не си Оливия, нито Уайлд…
    но пък си класа!