Юън Макгрегър ще оглави римейк на френската комедия „The Cow and I“

от на 2018-05-11
 

Юън Макгрегър е един от актьорите, заради които влизаме в киното без никакво значение какъв е филмът, в който участва. Не просто е невероятен актьор, но знаем, че винаги ще ни представи нещо интересно – дали quirky драмеди за риболов в Близкия Изток („Риболов в пустинята“), дали мюзикъл („Мулен Руж“), или пък разказ за порасналия собственик на Мечо Пух – предстоящия „Christopher Robin“, който може да не звучи точно като нашия тип филм, но му имаме достатъчно доверие и искаме да го гледаме достатъчно много, че да се впуснем в неизвестни води, щом той ще ни води в тях.

Така се чувстваме и за новообявения му проект „The Cow“ – римейк на класическата френска комедия „The Cow and I“ („La Vache et le Prisonnier“) от 1959 г., базиран на роман на Жак Антоан. Юън Макгрегър ще играе Чарли Грейнджър – пилот от великобританските въздушни сили, чийто самолет е свален от немските войски над Германия. Грейнджър е хванат за военопленик, но скалъпва план за бягство с помощта на кравата Маргарит. Римейкът ще бъде режисиран от Марк Форстър, който в момента довършва споменатия „Christopher Robin“, а преди също е работил заедно с Макгрегър по „Остани“ с Райън Гослинг и Наоми Уотс.

Пред Variety, които първи представиха новината, Форстър коментира:

Юън е много добре познат като драматичен актьор и винаги е бил много добър в това, но също така е много добър, играейки физическа комедия, което също ще покаже тук. Това е филм за пътуване, ще има ритъма на такъв, но в същото време, в същността си е комедиен. На фона е същността на войната, а те ще се срещнат с обстоятелства, които ще напомнят за това. Тяхната връзка е много хумористична, дълбока и емоционална.

Сценарият е на Бил Прейди, познат от хитовата комедия „Теория за големия взрив”. Снимките на „The Cow“ се очаква да започнат тази есен.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте