Нов трейлър на „Castle Rock“ разкрива премиерната дата на сериала

от на 2018-05-03
 

С огромно нетърпение очакваме сериала „Castle Rock“, чието действие се развива във вселената на Стивън Кинг (докато екранизациите по негови романи и разкази продължават да превземат Холивуд), и затова се зарадвахме на новината, че има нов трейлър, макар и да бяхме наясно, че не можем да очакваме кой знае какво като подробности за сюжета например. Оказа се обаче, че Hulu искат да зарадват феновете не толкова с нови кадри (каквито определено има), колкото с една особено важна информация, която досега се пазеше в тайна – премиерната дата на сериала.

Точно така, вече знаем, че премиерата е 25 юли, което не е толкова скоро, колкото ни се искаше, но все пак е след няма и три месеца. Вижте новия трейлър и ако сте сред заклетите фенове на Кинг, проверете колко препратки ще откриете към различните произведения на автора.

It wasn’t me. It was… this place. Както споменахме, не знаем кой знае колко за сюжета, но поне имаме някаква информация за главните герои в него. Андре Холанд е в главната роля на адвоката Хенри Дийвър, който се завръща в Касъл Рок, за да представлява един от затворниците в Шоушенк – осъдения на смърт герой на Бил Скарсгард, който беше просто отличен Пениуайз в „То“. Сиси Спейсик (която завинаги ще си остане Кери Уайт за нас) ще видим като отчуждената майка осиновителка на Дийвър Рут, която е пенсиониран професор, Скот Глен е пенсионираният шериф Алън Пангборн (познат от „Тъмната половина” и „Неизживени спомени”), Джейн Ливи е вманиачената на тема смърт и самопровъзгласила се за историк на Касъл Рок Джаки, Мелани Лински е брокерът на недвижими имоти Моли Странд, а Тери О’Куин е Дейл Лейси, „стълб на обществото” в града.

Castle Rock” е дело на Сам Шоу и Дъстин Томасон, които са и изпълнителни продуценти наравно с Дж. Дж. Ейбрамс, Бен Стивънсън и Лиз Глоцер. Продуценти са Скот Браун, Тамара Айзък и Робин Суийт.

Както вече стана ясно, премиерата е 25 юли 2018.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте