Постер и новини около „Рамбо V” със Силвестър Сталоун

 

Минаха почти десет години от премиерата на „Рамбо 4”, който противно на очакванията не се оказа тотално бедствие. Десет години, в които бъдещето на поредицата беше обградено от въпросителни. След множеството започнати и впоследствие изоставени проекти, включващи спиноф сериал и римейк, най-сетне можем да потвърдим, че Рамбо се завръща на големия екран в Rambo V.

Наскоро стана ясно, че Millenium Films подготвят пета част на класическата екшън поредица, чиято премиера ще бъде през есента на следващата година, а противно на собствените си думи, Силвестър Сталоун ще се завърне в ролята на Джон Рамбо.

Сценарият е дело на Мат Сирулник („Absentia“), като скоро ще бъде обявено и името на режисьора, а снимките ще започнат през септември тази година, като се очаква България да бъде една от основните снимачни дестинации.

Сюжетът на „Rambo V” проследява живота на Джон Рамбо, който се бори с пост-травматичен стрес, живеейки в ранчо в Аризона. След като негова приятелка му съобщава, че внучката ѝ е изчезнала при посещение на парти в Мексико, Джон тръгва по следите ѝ. Не след дълго става ясно, че момичето е жертва на сексуален трафик и Джон трябва да направи всичко възможно, за да я спаси.

Самият Сталоун потвърди проекта, след като публикува този постер в личния си Instagram:

плакат

Надяваме се филмът да се впише добре в поредицата, а преклонната възраст на Сталоун да не бъде пречка за представянето му в ролята на екшън легендата.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-05-12 at 11:53

  Аз съм за

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-05-13 at 13:25

  Щом ще го снимат в България, нещата са ясни.

  Отговор

 • Mitakasan
  2018-05-14 at 16:53

  Едно пълно завъртане на колелото с бг участие в поредицата, от режисурата на Тед Кочеф в „Първа кръв“ до снимки на петата част в България. Бат Рамбо явно отново има нужда от нашите зъболекари 😀

  Отговор

Коментирайте