Нов трейлър на „Хотел Артемида“ на Дрю Пиърс с Джоди Фостър, Джеф Голдблум и София Бутела

от на 2018-05-24
 

16-Jeff-Goldblum.w1200.h630

Не останахме никак очаровани от първите реклами на големия режисьорски дебют на Дрю Пиърс („Железният човек 3”) „Хотел Артемида“, но продължаваме да следим филма, както вече казахме, най-вече заради любовта ни към актьорите, начело с Джеф ГолдблумДжоди Фостър и София Бутела, колоритните им образи и заради любопитството ни да видим как ще се представи Дрю Пиърс в новото поприще. Ще демонстрира ли някакъв съществен режисьорски талант или ще остане поредния „wannabe”.

Припомняме, че действието на „Hotel Artemis“ се развива в близко бъдеще в раздирания от бунтове Лос Анджелис. В центъра на историята е Сестрата (Джоди Фостър), която е начело на тайна „members only“ болница за престъпници, наречена „Hotel Artemis“. Болницата е „свято“ място и се ръководи от взаимното доверие и няколко правила (без оръжия, без убийства и други подобни), които обаче са нарушени, когато един от пациентите внася изключително скъп предмет и безскрупулен криминален бос се опитва да се добере до него по всички възможни начини.

Вижте новия нецензуриран трейлър, а веднага след него ще откриете и дебютиралия преди няколко дни първи клип.

Зачудихме се гласно дали филмът ще излезе в нашите кина и получихме следния „it’s funny ‘cause it’s true” болезнен отговор: „трябва да излезе, ще бъде хит, защото изглежда ужасно тъпо“. След това се поровихме и видяхме, че филмът има български разпространител в лицето на BS Films/Лента. Колко подходящо, BS Films за BS филм. Понякога се чудим хората избрали си името BS Films, знаят ли за какво се използва съкращението BS в англоговорящия свят.

Вижте и доста грозничкия официален постер.

hotel-artemis-poster

Режисьор и сценарист на „Хотел Артемида“ („Hotel Artemis“) е Дрю Пиърс („Железният човек 3”), а в ролите са Джоди Фостър, Джеф Голдблум, Стърлинг К. Браун, София Бутела, Джени Слейт, Чарли Дей, Закъри Куинто, Брайън Тайрий Хенри, Еван Джоунс, Дейв Батиста и др.

Щатската премиера е 8 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Beljata
  2018-05-24 at 14:20

  Хотел „Континентал“ във вариант на болница? Ай, стига, бре! Много „оригиналДЪ“!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-05-25 at 00:03

  „Понякога се чудим хората избрали си името BS Films, знаят ли за какво се използва съкращението BS в англоговорящия свят.“ 😀

  Отговор

 • Виктор
  2018-05-26 at 14:20

  Страхотен начин компанията ни да бъде засегната, стана ми приятно в съботата! Моля имайте предвид, че Bs films вече няма, казваме се „Лента“, ако това по някакъв начин променя разпространяваните филми. Колкото до каталога – лицензите са групови и получаваме около 60 заглавия годишно. Няма как всяко да е шедьовър :)

  Отговор

  • Дринов
   2018-05-26 at 15:36

   Колко филми на „лента“ вкарвате годишно? 😀
   Не се засягай за BS Films, това е шега. В ARS Digital са по-зле. :) :)


Коментирайте