Marvel нямат време за почивка и докато „Отмъстителите: Война без край“, който дебютира едва преди няколко дни, смазва рекорди в боксофиса, те отправят поглед към следващата част от филмовата им вселена – „Ант-Мен и Осата“, като представят най-новия му трейлър.

Събитията в „Ант-Мен и Осата“ се развиват преди тези във „Война без край“, малко след тези в „Капитан Америка: Войната на героите” (така че, ако проявявате интерес към филма само за да разберете какво се случва с любимите ви Отмъстители, ще останете разочаровани). Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергерой, така и като баща – и заедно с Осата (Еванджелин Лили) се бори за разкриването на тайни от миналото.

Вижте новия трейлър, който доста добре илюстрира какво може да очакваме от филма като тон и атмосфера.

Струва ни се, че този трейлър е една идея по-добър от предишния, но и той затвърждава усещането, че „Ант-Мен и Осата“ ще бъде „още от същото“. Тоест, ако не сте фенове на първия „Ант-мен“, едва ли тук ще видите нещо, което ще ви хареса. Очевидно Marvel (отново) залагат на familyfriendly приключение с повечко хумор и екшън, в който доста добре са използвани елементите с промяна на размерите (както на героите, така и на предмети), които са основна (и може би най-интересната) част от вселената на Ант-Мен.

Вижте и малко по-подробен синопсис, както и кратка закачка, в която Отмъстителите се чудят къде са били Ант-Мен и Осата по време на „Война без край“, както и най-новия плакат на филма.

Докато Скот (Пол Ръд) се опитва да балансира отговорностите си към семейството с ролята си на Ант-Мен, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и чаровната му дъщеря Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) го призовават на нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата, в чийто костюм влиза самата Хоуп. Двамата трябва да изгладят проблемите помежду си, загатнати още в първия филм, за да може новосформираният им екип да сработи и те да разкрият тайните от своето минало, най-голямата от които е свързана с мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим, която е и първата носителка на костюма на Осата.

плакат

Режисьор на „Ант-Мен и Осата“ („Ant-Man and The Wasp”) е Пейтън Рийд, а сценаристи са Крис МакКена, Ерик Сомърс, Андрю Барър, Габриел Ферари и Пол Ръд. В ролите са Пол Ръд, Еванджелин Лили, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Хана Джон-Кеймън, Уолтън Гогинс, Лорънс Фишбърн, Мишел Пфайфър, T.I., Боби Канавале, Джуди Гриър, Аби Райдър Фортсън, Дейвид Дасмалчиан, както и Рандал Парк и др.

Премиерата е 6 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Марвълски филм за дечурлигата, обаче компютърно генерираните камиончета и колички изглеждат кофти. В Холивуд взе да ги мързи да правят каскади с коли и гледаме Need For Speed в почти всеки филм, жалко!

  2. Има сериозна вероятност това да е първият ми MCU филм, изгледан в Замунда.

    1. Представям си Благо как си е качил краката на стола. Пуска си филма от компа и си пие биричка

    2. Смущаващо е, че си ме представяш ?

    3. Спокойно и двамата сме хетеро пичове

  3. Ако Black Panther беше добро предястие, Infinity War беше основното, което ни напълни коремите стабилно, сега Ant-Man & The Wasp ще е добър десерт. Запазили са тона на първия филм, но естествено отиват към „по-голямо“ и „по-интересно“ приключение. Ще е интересна динамиката между Осата и Мравката. Никой не очаква нещо невиждано досега, но имам усещането, че филма може да ни изненада много приятно с макро-вселената, в която героите ще навлязат. Подозирам, че там ще има доста изненади, така че засега запазвам мнение докато не видя филма.

    П.С. Отново маркетинговия отдел на Марвел прави много умен ход като слага този филм след Отмъстителите, за да капитализират от успеха на предшественика си. Направиха същото и с Age of Ultron и им се отплати добре.

    1. Ахахаха, как го изчисли бе, лумпен 😀

    2. Знаеш, че съм добър бокс офис анализатор