Bohemian Rhapsody†Rami Malek

Скандалите в края на миналата година бяха последното нещо, което чухме около дългоочаквания „Bohemian Rhapsody“ за рок иконата Фреди Меркюри. Тогава „обвиняемият“ Брайън Сингър бе уволнен от 20th Century Fox като режисьор на проекта и заменен от Декстър Флечър. В изявление пред пресата Сингър (като онеправдан и отритнат) посочи като причина за преустановяване на снимачния процес и последвалото му отстраняване от проекта здравословен проблем на родител и последвалото влошаване на собственото му здраве. Надяваме се това да е отминало и вече всички да са в добро здраве. От другата страна обаче стоят все по-изплуващите на повърхността сексуални прегрешения, с които се слави Сингър, и които най-вероятно са довели до уволнението му.

Докато сме в трескаво очакване на първи трейлър, от изминалия CinemaCon получихме три нови кадъра от филма. От тях не виждаме нищо кой знае колко по-различно от познатите ни досега, но това не пречи да ни изглеждат феноменално. Те са от емблематичното изпълнение на Queen в Live Aid през 1985 г.

bohemian-rhapsody-excl-full BOHEMIAN RHAPSODY

bohemian rhapsody“с реми малек

Силно се надяваме, че Рами Малек с тази роля прави (както е писал Константин Станиславски в трудовете си „Работата на актьора над себе си“) тотално превъплъщение. Ролята на велик творец като Фреди го изисква. Пожелаваме си Рами да закове ролята на живота си. И стискаме палци „прокобата“, която тегне над този проект, да остане в миналото (няма нужда да си припомняме всички другите сътресения, името на Саша Барън Коен в каста и т.н.) и тази Коледа, когато е фиксираната му премиерна дата за България, щастливо и с облекчение да въздъхнем в киносалона с появата на финалните надписи.

Освен Рами Малек като Фреди Меркюри, в „Bohemian Rhapsody” като останалите членове на групата Queen ще видим Бен Харди (Роджър Тейлър), Гуилин Лий (Брайън Мей) и Джоузеф Мазело (Джон Дийкън). Участват още и Алън Лийч, Люси Бойнтън, Ерън МакКъскър, Ейдън Гилън, Том Холандър и Майк Майърс.

Режисьор е Декстър Флечър („Eddie the Eagle ”), а сценарист е Джъстин Хейти („Пътят на промените”). Продуценти са Греъм Кинг, Джим Бийч, Робърт де Ниро, Брайън Мей, Брайън Сингър и Роджър Тейлър.

Щатската премиера е променена с месец по-рано – 2 ноември 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *