Предвид вихрещите се в Холивуд скандали около тормоза над жени и собствената си злополучно изтекла в публичното пространство семейна история по темата, Мел Гибсън лесно би могъл да мине за аутсайдър в тези кръгове, но истината никога не е толкова крайна и в последно време култовият актьор и режисьор се е сдружил с Марк Уолбърг. Това не е обстоятелство, с което бихме ви занимавали, ако единствените резултати от него бяха снимките, на които двамата запиват с бира, но по всичко личи, че покрай приказките се е развило и желание за съвместна работа.

Още миналата година видяхме първите плодове на сътрудничеството им в „Баща в излишък 2“ – филм, за който учтивостта ни възпира от коментар – но това се оказва просто началото на поредица от общи появи на екран, която ще продължи следващото лято с „The Six Billion Dollar Man“, адаптация на поостарелия сериал „The Six Million Dollar Man“. Спекулирайки около снимачния график на „Destroyer“ споменахме, че той много зависи от това дали Гибсън ще приеме роля във филма с Уолбърг. Това вече е факт.

The Six Billion Dollar Man“ ще е фантастичен екшън за премеждията на бионично модифициран таен агент – не твърде ентусиазираща основа, зад която обаче стоят режисурата и сценария на Дамиан Шифрон, зарадвал ни с чудесния „Диви истории“. На този етап има пълна липса на подробности за проекта, но при наличието на такъв талант зад него може да сте сигурни, че ще ви държим в течение.

Уолбърг ще върне услугата, подлагайки се на ада на тихоокеанската кампания от Втората световна война в гореспоменатия „Destroyer“ – новия режисьорски проект на очевидно заинтригувания от темата Гибсън, чието голямо завръщане с „Възражение по съвест“ го доказа не само като способен да предаде атмосферата на този сетинг, а и като творец, запазил силното си присъствие зад камера. Ще следим и двата филма с внимателен ентусиазъм и се ангажираме да отразяваме всякакви бъдещи развития в очевидно продуктивното приятелство между Мел Гибсън и Марк Уолбърг.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *