Идрис Елба ще продуцира и режисира „Парижката Света Богородица” за Netflix

от на 2018-05-29
 

 Ангажиментите на Идрис Елба са впечатляващо разнообразни – както попадаме на негови селфи-клипчета в Instagram, в които споделя към кой музикален фестивал потегля, за да упражнява ди-джейските си умения, така получаваме и допълнителна информация в мрежата за отношенията му със стрийминг-платформата Netflix. Актьорът ще участва и ще продуцира нова поредица „Turn Up Charlie”, но също така се планира и един съвременен римейк на класиката „Парижката Света Богородица” („The Hunchback of Notre Dame”).

Преди няколко дни беше съобщено от The Hollywood Reporter, че Идрис Елба има амбицията на режисира и да участва в новия вариант на историята, чиито сценарист е Майкъл Митник, по класиката на Виктор Юго. Предстои среща на зрителите с Квазимодо, който се влюбва в Есмералда, като ще има и специални музикални акценти, но дали се предвижда филмът да бъде мюзикъл – това засега не е уточнено.

Ако сте пропуснали факта, че Елба има желание да се пробва и в режисурата, ще припомним, че дебютът му е бил тази година с пълнометражния филм „Yardie” на филмовия фестивал в Сънданс. Той ще се наеме и с ангажимента да продуцира оригиналната музика, предвидена за новата версия на „Парижката Света Богородица”. Все още няма яснота за премиерна дата, но знаем, че Netflix по принцип работят бързо, затова предположението ни е, че ще научим още новини по темата съвсем скоро.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте