С комерсиалния и критически успех на първия филм зад гърба си, подготовката на „It: Chapter Two“ тече гладко и безпрепятствено – вече ви разказахме за кастинга на Джесика Частейн като възрастната Бевърли Марш, както и за Джеймс Макавой и Бил Хейдър, съответно като Бил Денброу и Ричи Тозиър. „Клубът на неудачниците“ продължава да се запълва и стана ясно, че във вече големите обувки на Еди Каспбрак и Станли Юрис ще влязат Джеймс Рансън и Анди Бийн.

Джеймс Рансън нашумя през последните години с редица участия в инди хоръри, сред които „Sinister“ и „Gemini“, където доста успешно изигра един друг Стан. Анди Бийн може да разпознаете главно от телевизионни продукции като „Power“ и „Here and Now“, макар да е имал и изяви на големия екран, но като се има предвид, че става дума за „Трансформърс: Последният рицар“ и „Дивергенти 3: Предани“, това не е особено престижно.

Остава въпросът кой ще се превъплъти в Майк и доколко ще успее да вдъхне живот в най-опропастения от първата част персонаж, а извън „неудачниците“ все още очакваме избор и за другата важна роля – порасналия на ръст и психопатия Хенри Бауърс, но парчетата постепенно се нареждат и сме доволни от подбора до момента. Успешният, но виреещ върху потиснати страхове и комплекси Еди Каспбрак е напълно във възможностите на Рансън, а Бийн, макар и с роля, ограничена по причини, които няма да издаваме за нечелите книгата, ще има шанса да изиграе поне една доста запомняща се сцена.

It: Chapter Two“ („То: Част II”) отново е режисиран от Андрес Мушети и написан от Гари Дауберман, а премиерата е на 6 септември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ще бъде култово, ако наистина кастнат Крис Прат за Бен. 🙂 Иначе Рансън е съвършен за ролята на Еди.