Inglourious Kunts: Епизод LXXIII – ТВ каналът Epic Drama

от на 2018-04-24
 

Време е за телевизия! Но какво е телевизията в днешно време? Идиотски предавания, от които ви иде да си теглите ножа надлъжно? Съвсем не – модерното ТВ развлечение включва в себе си малко на брой, но изключително качествени канали, пълни с разновидни филмови сериали.

Няма да говорим за HBO и тяхната „Игра на тронове“, а ще ви запознаем с Epic Drama. Точно така, каналът на Viasat World за епично-драматични продукции, който може да заявите при вашия оператор (доставчик на телевизия, колко аграрно звучи това). Там ще откриете редица по-малко популярни, ако трябва да ги сравняваме с троновете, но също толкова стойностни серийни филми.

Водещият гамен Димитър „Институцията“ Дринов, в компанията на очарователните и безсрамно цапнати в несрамните устни Зузи Аспарухова (онлайн автор къде ли не… без „Жената днес“) и Станислава „Стаси“ Айви (създател на „Cinema Confidential“ и личен приятел на най-големите кино звезди, които ви идват на ум), ще дискутират за вас хитовите заглавия, събрани под шапката на Epic Drama.

Костюмните драми „Полдарк“, „Блудници“, „Чумата“ и „Мистериите на Мис Фишър“ са само част от заглавията, които си струват вашето ценно зрителско време. Доверете се на разбирачите от Inglourious Kunts в този изпълнен с простащина, изпразнен от политкоректност, демонстриращ мъжка обектификация и какво ли още не, почти часов епизод на любивия ви подкаст!

Отворете обятията си за епичната драма, която е само на клик разстояние:

коментари
 
Отговорете »

 
 • suicidal
  2018-04-24 at 16:40

  ууупс, имаше ли публични арести и държане 5 часа на кръговото пред тв кулата, че сте гепили съдържание с права?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-04-24 at 23:29

  Деба цензурата деба :(

  Отговор

 • stealth
  2018-04-26 at 17:15

  От всичките само това за чумата ми прозвуча по… интересно, което бих гледал някога (ако се разболея на легло за седмица-две…). И само да добавя, че „Книга на Страшния съд“ е наистина ужасно добра.

  Отговор

 • jo
  2018-04-27 at 20:39

  Станислава „Стаси“ Айви (създател на „Cinema Confidential“ и личен приятел на най-големите кино звезди, които ви идват на ум),
  * * *

  алеле, алеле… Стаси, Не Ми Е Името Станислава освен да се лигави с кого е правила интервюта (стандартни петминутки за ревю на коя да е лентата, където състава на съответния филм минават на конвейр пред 100-тина някаквци, задаващи банални стандартни въпроси) друго успя ли да внесе в тези над 60 минути? Личен приятел?! Имам познати които са се снимали с повече холивудски и европейски киноактьори, продуценти и режисьори… и скромно, не твърдят, че са приятели, да не говорим лични, на тези с които са се снимали… аре стига ни един Краси Аврамов или Жорж Ганчев…

  Това момиче каза „супер яка“ поне 5 пъти, речникът и е на 17 годишен пубер, дали може да се изразява адекватно без да плямпа като повтаряща годината ученичка?

  Отговор

 • Pacino18
  2018-04-29 at 18:28

  С този епизод счупихте тъпомера, поздравления хахахах

  Отговор

 • 2018-04-29 at 20:25

  Баси, колко много дебили ни гледат подкаста :} хахаха…

  Отговор

  • Pacino18
   2018-04-30 at 16:33

   Е, ти кво очакваш… , група интелектуалци да ти ръкопляскат хахаххах


 • UZUMAKI
  2018-04-29 at 21:58

  Oh, the LOL…

  Отговор

 • Milbo
  2018-05-01 at 00:51

  Благодаря за подкаста и информацията, която получих (преди да спра видеото някъде на 15-тата минута) ….
  Обаче … Как да го кажа с две думи …за тези три неща: публика, време и език?

  1) Публиката се състои от хардкор приятели/фенове и случайни любители. Първите ще идват no mater what. Вторите ще си минат и заминат, ако това, което се твърди (често) се разминава с обективната реалност.

  2) Времето е ресурс. Кой има време да гледа 1 час от каквото и да било ? Ако същата информация се събере в половин час няма ли този половин час да е по-ценен ? (Това е риторичен въпрос.) Повечето добри медии по света се стараят да правят видеа между 1 до 3 минути. Защо това да не е един пример – не да се правят едноминутни подкасти, а да има някакво уважение към времето на хората ? Какво ще стане ако има 3 десетминутни видеа, всяко със заглавие за какво иде реч в конкретното видео ? Човек изведнъж има избор между три различни неща, ако няма един час време или интерес…

  3) Езикът ! Той е такъв какъвто е, но каква е идеята тук ? Ако идеята е not to give a fuck, езикът може да е еди какъв си. Ако идеята е повече люде да се изкушават от този конкретен блог, то тогава езикът може би трябва (като минимум) да е разбираем, инклузивен и да отразява нашето лично развитие.

  Отговор

 • 2018-05-01 at 15:59

  Абе тва с времето продължава да ме изумява 😀 Това, че е видео в лютюп, не означава, че не може да го слушате (като обикновен аудио-подкаст). И кво само се жалвате, че нямате време и че ви е скъпоценно, ‘се ено сте заети с някакви мега важни неща, деба боклуците деба; половината безработни, другата половина турбо-слакъри. Аре малко по-сериозно 😀

  А пък и езикът, хахахаха. И накрая – тва не е блог, тва е НАЙ-ДОБРИЯТ САЙТ ЗА КИНО В БЪЛГЕЙРИЯ!

  Отговор

 • TTT
  2018-05-01 at 17:55

  Много ясно, че сме слакъри – социални помощи for life 😀 иначе, нека са си час видеата, дори два, но няма да дойде зле, ако има вътрешно разделение – нещо като меню/линкове под клипа, че да може да се прескача на точно определени, по-интересуващи народа моменти (ако има такова нещо вече, но не съм го видял, предварително се извинявам за вметката)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-05-01 at 22:23

  TTT, смислено включване, ермано. Ако не бяхме гига мързели, щяхме да задвижим suggest-ването ти още при сл. ни епизод, но при всички случаи ще го имаме предвид по принцип… пък дано някой ден стане риалити. :)

  Отговор

Коментирайте