Преди няколко месеца видяхме първия тийзър на „Venom“ и макар да бяхме разочаровани от факта, че не виждаме самия него, не бяхме особено изненадани – все пак ставаше дума за тийзърче и би било странно Sony Pictures да го разкрият толкова рано. Сега обаче моментът дойде феновете – а Venom има адски много от тях, да видят как точно ще изглежда любимият им злодей (все още не можем да се пречупим и да го наречем „анти-герой“).

Комиксовият блокбастър е режисиран от Рубен Флейшър и освен Том Харди, в главните роли са Мишел Уилямс и Риз Ахмед (който определено ни радва като злодея, много му отиват подобни роли). „Venom“ е част от Marvel вселената на Sony, която не бива да се бърка с Marvel Cinematic Universe, така че не очаквайте появи на Том Холанд и неговия Питър Паркър/Спайдърмен. Това трябва да е очевидно и от самата реклама – стилът ни се стори ужасно близък до старите „Спайдърмен“ филми, което, в крайна сметка, не е никак странно.

А сега, без повече размотаване, дами и господа, Venom:

You should be extremely afraid. Честно казано, не го усетихме точно така, но няма да спорим с Том Харди. Малко ни е странно да гледаме точно него като Еди Брок, но поне си личи, че се забавлява, докато играе нетипичната за него роля на „обикновен загубеняк“. И трябва да признаем, че се радваме да видим Venom най-накрая – каквото и да мислите за рекламата и как изглежда извънземният Симбиот, щеше да абсолютна гавра да получим още една реклама без последния „money shot“.

Вижте и един плакат, който също не крие Venom, но пък държи да се възползва и от физиономията на Харди.

плакат

Както вече споменахме, режисьор на „Venom” е Рубен Флейшър, а в главните роли са Том Харди, Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Джени Слейт, Уди Харелсън и други.

Премиерата на филма е 5 октомври 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 Comments

  1. Изглежда повече от обнадеждаващо и не толкова тъпо колкото последния Спайдърмен.

  2. ( „Venom“ е част от Marvel вселената на Sony, която не бива да се бърка с Marvel Cinematic Universe, така че не очаквайте появи на Том Холанд и неговия Питър Паркър/Спайдърмен )
    Глупости Sony имат правата на Спайдърмен и на Venom и могат да правят каквото си искат с тях

  3. Като каза „we are Venom“ щях да свърша.
    И бай да уей с тоя асосиейтед уит Марвел, може някво намигане да има със Спайди. Колкото до злодея, харесах много Риз Ахмед в Дъ найт оф. Но си мисля, че от тия заразените ще има някакъв друг злодей на нивото на Венъм. Ще видим. Иначе изглежда найс.

  4. Ако трябва да съм честен.. Venom изглежда доста.. ЗЛЕ!

    1. Ако бяха те сложили теб по добре ли щеше да е ? 😀 😀

  5. Ами компютърната анимация си е доста зле да ти кажа…като фен на Avengers… едва ли може да отречеш… ама си тъпичък явно..

    1. Би ли чел ревю на филм, който чакаш с нетърпение?
      Колкото и да е Спойлер фрии, все нещо ще ти развали….

      П.П. Филма е 2,5 часа нон стоп ерекция, няма да има разочаровани

    2. Идиотите от Форбс са споялни целият филм.

  6. Кошмарно изглежда и като ефекти и като режисура, a сюжетът обещава да е супер generic shit. Дано не съм прав, защото би било жалко за талантливия каст.