the day after

Преди време ви запознахме с „The Day After” на корейския режисьор Хонг Сан–Су, който взе участие в миналогодишния филмов фестивал в Кан. Почти година по-късно отново се връщаме към филма, тъй като във връзка с предстоящата му официална премиера в САЩ този май, бяха публикувани нов трейлър и плакат.

The Day After” разказва история за изневяра и объркана самоличност. Бракът на издателя Бонгван е в криза, след като жена му открива, че той е имал афера с асистентката си. Тази афера обаче вече е приключила и Бонгван има нова помощничка – интелигентната и чувствителна Ареум. В първия си работен ден Ареум трябва да се справя със сътресенията в живота на Бонгван, когато съпругата му нахлува в офиса и я обърква за бившата любовница.

За разлика от предишния трейлър, тук присъства значително повече диалог, който обаче не нарушава цялостната меланхоличност и непринуденост на атмосферата. Също така виждаме и част от житейските премеждия на главния герой, породени от неговата изневяра.

Макар и да не си тръгна с награда от фестивала в Кан, „The Day After” получи множество добри ревюта от публиката и критиците и се радваме, че покрай американската премиера повече хора ще имат възможността да се докоснат до магията му. Надяваме се, че и ние ще имаме тази възможност.

А сега ето и обещания плакат:

плакат

Щатската премиера на „The Day After” е 18 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *