Отдавна не сме имали повод да пишем за нов проект на Ерик Бана, когото последно гледахме в „Часът на героите“ и „Крал Артур: Легенда за меча“ – и двете не особено големи или впечатляващи роли, особено в сравнение с филмографията му от миналото десетилетие. Сега, за радост на феновете си, Бана ще се пробва на малкия екран в новата антология на Bravo „Dirty John“, екранизация по популярния „true crime“ подкаст на номинирания за „Пулицър“ журналист Кристофър Гофърд.

Dirty John“ проследява историята на Дебра Нюъл, богата жена от Южна Калифорния, която се запознава с Джон Мийхан онлайн и се влюбва в привидно съвършения мъж. Разбира се, оказва се, че той не е точно това, за което се представя, и историята ескалира неочаквано. В ролята на Дебра ще видим Кони Бритън, а Бана ще влезе в ролята на Джон – струва ни се доста подходящ кастинг, но трябва да признаем, че не сме добре запознати с истинската история, вдъхновила сериала.

Както вече споменахме, „Dirty John“ ще е антология и Bravo вече са поръчали втори сезон, който ще проследява „съвсем нова и завършена история, която тепърва ще се избере“. Не е ясно дали ще е нещо напълно различно, по подобие на „American Crime Story“, или просто друга история от живота на Джон Мийхан, чието минало крие и други съмнителни моменти.

Засега нямаме информация за премиерна дата на първия сезон на „Dirty John“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *