Преди малко повече от година писахме за плановете на Кевин Костнър да зарадва феновете си с поне един (много дълъг) или дори няколко уестърна по история, която „е написал съвместно с няколко души“ и може да се получи „около десет часа“. Така и не научихме повече за този амбициозен проект и първоначално смятахме, че може да става дума за предстоящия сериал „Yellowstone“, в който Костнър играе главната роля и чийто първи пълен трейлър видяхме тази седмица, представен от Paramount.

Но имайки предвид, че „Yellowstone“ е създаден от Тейлър Шеридан, явно първоначалната ни асоциация не е била правилна. От друга страна, Костнър каза, че му се прави уестърн, така че не може да се оплаче… А и „Yellowstone“ изглежда доста интересен, стига да си падате по каубои, семейни драми, герои със съмнителен морал, сериозен брой познати лица сред каста и изключително красиви пейзажи. Вижте трейлъра, а по-долу ви предлагаме и един тийзър, който излезе доста отдавна, но така и не успяхме да ви представим, последван от официалния синопсис.

https://www.youtube.com/watch?v=3j2R4fNxTdY

Както споменахме, създател на „Yellowstone“ е Тейлър Шеридан, който е сценарист на „Сикарио“ и „Hell or High Water“, както и режисьор на „Wind River“ – доста впечатляващи заглавия, имайки предвид актьорската му кариера, която включва предимно доста слаби сериали (най-голямата му роля е в „Sons of Anarchy“). Отлично решение е направил да се прехвърли зад камерата и се радваме колко добре му се получава засега. Да се надяваме, че и „Yellowstone“ няма да е разочарование – разбира се, не очакваме нещо от категорията на „Сикарио“, но от трейлъра оставаме с впечатление, че Шеридан е заложил на това, което умее най-добре.

Ето ги и обещания, позакъснял тийзър трейлър, както и официалния синопсис.

Носителят на „Оскар“ Кевин Костнър играе Джон Дътън, който управлява най-голямото ранчо в САЩ, под постоянни атаки от заобикалящите го земи и интереси – предприемачи, индиански резерват и най-стария национален парк в страната. „Yellowstone“ е напрегнат разказ за изпълнен с насилие свят, далеч от погледа на медиите, където земята прави предприемачите милиардери, а политиците се продават и купуват от големите корпорации за нефт и дървесина. Където водата е отровена и неразрешените убийства са ежедневие. Най-доброто и най-лошото от Америка, видяно през погледа на семейство, което представя и двете страни на монетата.

Създател на „Yellowstone“ е Тейлър Шеридан („Wind River“, „Hell or High Water“, „Sicario“), а в главните роли са Кевин Костнър, Уес Бентли, Кели Райли, Люк Граймс, Коул Хаузър, Дани Хюстън, Гил Бирмингам, Джош Лукас, Гретхен Мол, Джил Хенеси, Иън Боен и други.

Премиерата на сериала е 20 юни по Paramount Network.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *