Разбира се, не всяка оригинална сериализирана продукция на Netflix е на нивото на любимия ни „Stranger Things“, „Dark“ и „Orange Is the New Black“ например (някои от Marvel сериалите не ни допадат особено, а и „Altered Carbon“ ни разочарова, най-вече когато Джоел Кинеман си отвори устата), но пък бързо ни свикнаха, ако не друго, да очакваме така наречените „high production values“.

The Innocents“, чийто първи трейлър можете да видите по-долу, е британска сай-фай драма за двама избягали тийнейджъри, но си личи, че отново е вложен солиден бюджет в продукцията, макар и да не е отишъл за звездни хонорари. В главните роли ще видим младите Сърша Граундсел и Пърсел Аскот, а като че ли Гай Пиърс единственото по-масово разпознаваемо лице, но за феновете му трябва да отбележим, че не е съвсем ясно колко голяма ще е неговата роля – от първия трейлър по-долу ни се струва, че има опасност да останете разочаровани от екранното му присъствие. Вижте обаче как ви изглежда на вас.

https://www.youtube.com/watch?v=6XshabV0010

Нещо не ни грабва този трейлър… Малко прекалено очевидна ни се струва метафората и ни седи някак прекалено тийнейджърски, но знаем, че има достатъчно зрители за подобен сериал, а и в крайна сметка, това е само един трейлър. Крайният резултат може да се окаже доста по-стойностен от видяното, а и трябва да признаем, че поне на външен вид като че ли няма да отстъпва на останалите продукции на Netflix. Ако ни остане време от милионите други сериали и филми, които очакваме, вероятно ще му дадем шанс (особено ако първите отзиви са добри).

Ето го и официалния синопсис на „The Innocents“, който обаче не предлага нищо повече от видяното в рекламата по-горе:

Хари и Джун бягат от домовете си, за да са заедно, но плановете им са объркани от неочаквано и шокиращо откритие – Джун има способността да променя външността си. Докато двамата млади се опитват да намерят начин да контролират тази странна сила, загадъчен професор разкрива, че Джун не е единствената по рода си. По света има и други като нея и той обещава, че може да я излекува и да я събере с майка ѝ, която я е изоставила преди три години. Животът на Хари и Джун става все по-опасен и любовта им е поставена на изпитание, а те са принудени да направят труден избор: дали ще запазят невинните си мечти или ще приемат промените и ще рискуват всичко.

Премиерата на всички 8 епизода от първия сезон на „The Innocents“ е 24 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *