През септември миналата година получихме първия си поглед към Мартин Фрийман в любопитната зомби драма „Cargo”, а сега е ред да видим и първия трейлър, който дебютира преди няколко дни във връзка с наближаващата премиера на филма (насрочена за 18 май по Netflix), както и със следващата стъпка от фестивалния му показ, която е в края на този месец в Трайбека.

Cargo” е дело на Йоланда Рамке и Бен Хоулинг, които адаптират собствения си едноименен късометражен филм (може да го видите в предишната ни новина), разказващ за баща, който в условията на зомби апокалипсис има на разположение 48 часа, за да намери нов настойник на детето си, преди самият той да се превърне в зомби. Шансовете за спасение се крият в изолирано аборигенско племе в Австралия, но за да успее в мисията си, бащата първо трябва да спечели доверието на младо момиче от племето, която има собствен трагичен път за изминаване.

В добавка към трейлъра ви предлагаме да видите и един клип, няколко снимки и постер.

Не изглежда лошо, въпреки че продължава да ни е доста трудно да приемем Мартин Фрийман в сериозна роля в драматичен филм за зомби-апокалипсис. Добре, че е „Фарго“, където направи страхотно изпълнение, и сега имаме някакви надежди, че ще може да се справи и няма да стои като тотален мискаст. Въпреки че след като Арнолд Шварценегер успя в подобно начинание в „Maggie“, смятаме, че и Фрийман ще може. Като цяло имаме интерес да гледаме „Cargo” и се надяваме той да се окаже един от по-добрите и свежи филми в поизтъркалия се напоследък зомби поджанр.

Ето и споменатите снимки и постер.

CARGO-NETFLIX CARGO CARGO_3 CARGO_4

плакат

Режисьори на „Cargo” са Йоланда Рамке и Бен Хоулинг. Освен Мартин Фрийман, в ролите ще видим добре познатия актьор от аборигенски произход Дейвид Гулпилил („Дънди Крокодила”), Антъни Хейс, Карън Писториус, Сузи Портър, Симон Ландърс и други.

Премиерата е 18 май по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *