Нов отличен трейлър и плакат на „Hereditary“ с Тони Колет

от на 2018-04-18
 

Първият трейлър на „Hereditary“ беше отличен на всяко едно ниво и за миг успя да пребори скептицизма ни и да ни убеди, че са напълно заслужени повсеместните възхвали, определящи филма на дебютиращия като режисьор и сценарист Ари Астър като модерен хорър-шедьовър.

Hereditary“ разказва за Ани Греъм (Тони Колет), чието семейство се справя с последиците от скорошната смърт на нейната ексцентрична майка с доста труден характер, когато странни, загадъчни събития трансформират мъката им в страховит кошмар, който разкрива ужасяващи тайни за произхода им.

Сега от A24 представят нова реклама, която по никакъв начин не отстъпва по качества на първата и затвърждава впечатленията ни, че „Hereditary“ наистина ще бъде нещо специално. Вижте.

Чарли! Чарли определено е бая creepy. Ако видяното не ви е достатъчно, може да разгледате и личната ѝ страничка. Като цяло, силно впечатлени сме и от новия трейлър на „Hereditary“ и продължаваме да сме на мнение, че точно така трябва да се правят реклами. Със страхотен ритъм и атмосфера, да не ни сдъвкват цялата история от-до, но и да става ясно, че филмът все пак има сериозна драматургична основа.

Определено „Hereditary“ е сред най-очакваните от нас филми за годината (а ако наистина е близък до „Вещицата“ на Робърт Егърс, очакваме и да е сред най-добрите) и силно се надяваме да имаме шанс да го видим на голям екран, вместо поредния конвейерен хорър.

За финал вижте и един нов постер, който, за съжаление, не е толкова добър, колкото предишния, да не кажем, че направо си е лош.

плакат

Режисьор и сценарист на „Hereditary“ е Ари Астър, а в ролите са Тони Колет, Алекс Улф, Мили Шапиро, Ан Дауд, Гейбриъл Бърн и др.

Премиерата е 8 юни 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Dredd
  2018-04-18 at 15:08

  хахахахах.. баси майката ?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-04-18 at 19:12

  Отново съм в MUST NOT WATCH mode…

  Отговор

 • Milbo
  2018-04-18 at 22:10

  Канех се да напиша нещо в стил – style over substance, но коментарите в Rotten Tomatoes за това нещо са убедиттелно стресиращи…
  Хич не обичам да гледам филм сам. и това е проблем.
  Никой не посмя да дойде, за да гледаме RAW, и филмът си седи ей така като проект един вид…
  HEREDITARY, за съжаление, е кауза пердута още преди да казал и дума дори

  THE BABADOOK или UNDER THE SHADOW сколасвам ‘да ги продам’, защото, един вид ‘надскачат жанра и са за нещо друго’ – за всичко отвъд тази обща рамка хартисвам сам в киносалона – в компанията на другите шемети на възраст между 16 и 46 години, who just can’t help themselves :)

  Отговор

  • TTT
   2018-04-18 at 23:04

   Дано да е киносалонът (шансът според мен е So Independent края на октомври, но може и да греша) – ако е така, няма да си сам там. Шемети ще има. Ако е по други канали – ясно: ще е every man (or woman) for (him/her)self


 • 2018-06-11 at 21:16

  Хорърът на годината ! Накъде без Тони Колет

  Отговор

 • Ralica
  2018-06-12 at 14:56

  Заслужава си да се види

  Отговор

Коментирайте