Кастинг новини и допълнителни подробности за „Параграф 22”

от на 2018-04-18
 

Пропуснали сме наскоро да споменем за една кастинг рокада – подготвяната от Джордж Клуни нова телевизионна адаптация на прословутия „Параграф 22” по легендарния роман на Джоузеф Хелър ще смени своя полковник Каткарт. На мястото на продуцента Клуни, който имаше амбицията да се превърне в безмилостния разпределител на заслужено правосъдие с амбиция за генералски пост, сега се включва Кайл Чандлър („Friday Night Lights”, „Bloodline”). Според Deadline Клуни си е избрал много по-скромната роля на един от героите Шейскопф, за да може да се фокусира върху режисиране и продуциране на епизодите.

Още една страхотна новина, свързана с поредицата, която вече има свой „дом” при Hulu, е включването на Хю Лори (няма да се учудим, като неговото участие се дължи на своеобразно условие от страна на Hulu, тъй като той самият работи добре с компанията), както и на Кристофър Абът („It Comes At Night”) в ролята на небезизвестния Йосарян. Лори ще се появи като майор Де Ковърли – „напомнящ на генерал от Гражданската война, който се води от своя личен ритъм – всички се отнасят към него с уважение и му се възхищават, а той е пристрастен към джаза и собствения си фонограф, както и към мартинито, което умело си забърква…”

Клуни и творческият му партньор Грант Хеслов ще продуцират и режисират поредицата, а за адаптирането на гениалната черна сатира отговарят Люк Дейвис и Дейвид Мичъд. Нямаме намерение да обиждаме никого със синопсис (така поколенията, които „случайно” не са се срещнали с книгата на Хелър, ще имат може би шанс да я прочетат, докато се появи сериалът) Очакваме с нетърпение подробности за времето на готовност и старта на излъчването на новия „Параграф 22”.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2018-04-19 at 11:18

  Като рече отдавна не съм гледал този истински шедьовър на киното….
  Аааа довечера ще си го пусна.
  Нема такъв филм просто…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-04-19 at 15:04

  Срамота е, но не съм гледал стария филм…

  Отговор

Коментирайте