Джеръми Солние напуска трети сезон на „True Detective”

от на 2018-04-01
 

Отразяваме доста плътно всяка новина от предстоящия трети сезон на „True Detective”. В началото дори не вярвахме, че ще видим продължение на един от любимите ни сериали, след не особено добрия втори сезон, но присъединяването на Махершала Али и Кармен Еджого ни убедиха, че нещата се движат по план. Разбира се, твърде хубаво не е на хубаво, и вчера научихме първата притеснителна новина.

Джеръми Солние, отговорен за чудесните „Blue Ruin” и „Green Room” напуска сериала след два заснети епизода. Ето официалното съобщение:

Режисьорът и изпълнителен продуцент Джеръми Солние завърши първите два епизода от трети сезон на „True Detective” и поради проблеми в графика си тръгва от продукцията. Даниел Сакхейм се присъединява като режисьор и изпълнителен продуцент и ще работи заедно със създателя на епизодите Ник Пизолато.

Коментарът на Солние?

По принцип подобни рокади се случват често в индустрията, но в случая свързваме новината с излизането на Кари Фукунага и последвалия слаб втори сезон. Освен това Солние беше изрично потърсен именно заради характерния си почерк и умението да снима кино с неподправен адреналин. Искрено се надяваме резултатът да не ни разочарова, но определено ставаме подозрителни към предстоящия трети сезон.

Припомняме ви, че сериалът на HBO ще разкаже историята на ужасяващо престъпление в сърцето на планините Озаркс и за тайнствените събития, които се случват в три различни периода във времето. Кармен Еджого влиза в ролята на арканзаската учителка Амелия Риърдъм, чиито две деца изчезват през 80-те години на ХХ век. Стивън Дорф ще поеме ролята на щатски следовател на име Роланд Уест и ще бъде партньор на героя на Махершала Али – Уейн Хейс. Ще се ослушваме за първи кадър или тийзър.

Blue-Ruin

Blue-Ruin

коментари
 
Отговорете »

 
 • stealth
  2018-04-01 at 10:46

  Вторият сезон беше ужасен.

  Отговор

  • jo
   2018-08-11 at 15:26

   Втори сезон беше разкошен. И да, нямаше нищо общо с първия, както очакваха лигави фенове като теб.


  • stealth
   2018-08-11 at 19:19

   Хах!
   jo, виж датата, когато съм писал коментара – 1-ви април :)
   Иначе може да потърсиш, какво съм писал в предишни новини за ИД.


 • Hawks
  2018-04-01 at 13:31

  Може би е крайно време, Пизолато да се примири единствено с ролята си на писател и да остави режисьорите да си вършат работата. Пак ше има недопечена баница :/

  Отговор

 • GGospodinov
  2018-04-01 at 14:26

  Направо съм потресен, как HBO успяват да разбият на пух и прах, една от най-свежите идеи в телевизионното кино за последните 10г. ако не и изобщо. Продължавам да смятам, че бизнесмените, а.к.а продуцентите са виновни за провала, а не толкова Пизолато. За първи сезон се говореше, че продуцентите са има изключително малка тежест във взимането на решения – видяхме обаче, какво стана със втори и какво ни очаква за трети… Мъка мъка

  Отговор

  • jo
   2018-08-11 at 15:28

   Какво видя с втори сезон бе, шмиргел? Аман от дебили с девиантно разстройство, които само каканижат без да могат да се аргументират…


  • Dredd
   2018-08-11 at 17:46

   Нищо му няма на втори сезон, просто летвата от първия бе вдигната на галактическо ниво. И все още е там, на милиони светлинни години от всички останали.


 • d4
  2018-08-12 at 04:15

  къв солние попгунчева е фри ..
  макса и той едва ли е мн зает, може и командиревия или оня гном наполеона на българската режесура….
  сите тия такъв трети сезон ще избарат че хамериканците ше се фанат за главата
  кво солние кво молние ква фукунага

  Отговор

Коментирайте