Triple Frontier“ е един от онези „иди ми, дойди ми“ проекти, които минават през толкова много творчески варианти, че ти става досадно да ги отразяваш. Точно така се случи при нас – в един момент вдигнахме ръце и зачакахме да се разбере ще го бъде ли въобще и ако да, в каква форма. Сега отново имаме развитие по темата и понеже този път изглежда по-сериозно, решихме да се включим.

Deadline съобщават, че снимките на филма ще започнат в най-скоро време и в творческия екип се включват както имена, които и преди са били свързвани с проекта, така и чисто нови попълнения. Режисьор остава Дж. С. Шандор („Margin Call“, „All Is Lost”), а в ролите влизат Бен Афлек, който трябваше да участва заедно с брат си Кейси Афлек, след оттеглянето на Чанинг Тейтъм и Том Харди и преди спрягането на Марк Уолбърг (казахме ви, че беше пълна лудница), и Оскар Айзък, който е работил с Шандор по „A Most Violent Year”. Към тях се присъединяват още Чарли Хънам, Педро Паскал, Гарет Хедлънд и Адриа Архона.

Оригиналното заглавие „Triple Frontier“ (сега проектът се води „Untitled“) от времето, когато автор на сценария беше Алън Боул и Катрин Бигалоу трябваше да режисира, се отнасяше за зоната на тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина, която беше позната като едно от най-големите обиталища на организираната престъпност. Сега разбираме, че Дж. С. Шандор е пренаписал сценария и в центъра на историята са петима приятели, които се събират, за да отстранят южноамерикански наркобос, като така отприщват поредица от неочаквани последици.

Наистина вярваме, че този път ще се получат нещата и не само това, но и че ще видим добър филм. Така да се каже, отново сме в играта по отразяване на развитието на проекта и може да ни очаквате с всякакви новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *